2 hete kezdtem etetni babámmal a zöldségeket, főzelékeket azóta rettenetes szorulása van. Mit adjak neki, hogy elmúljon a szorulása? Sajnos inni sem nagyon szeret.
Szia, 5 hós a babám eddig csak házit kapott rengeteg almánk van azzal küzdöttem eddig de az nem kell neki...most próbálom az üvegest: alma banánnal, tegnap kapott őszibarack-szilvát és gondoltam ettől majd jobb lesz mert a szilva a legtöbb embert meghajtja, de nem . Szegénykém reggelre tiszta bogyósat kakilt:( A zöldégek közül a sütőtököt imádja és tegnap evett krumplit meg sárgarépát de a széklete tök egyforma...kemény:(
Sajnos a kamilla teával is hadilábon állunk, rögtön rájön, hogy mi van az üvegben és kiköpi.
húúh,ugyan ezzel küzdünk-5.5-hós.
Ma adtam neki először sima szilvát,hátha segít.Eddig az őszi hatástalan volt:((
Már nagyon sajnálom én is.
Nem merek már egy hete répát,tököt,krumplit adni,mert úgy veszem észre,h azok okozzák.
Szerinted a s.tök is lehet bűnös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!