Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyukák! A Ti hasatok is...

Anyukák! A Ti hasatok is rettenetes lett szülés után? Mivel segítettetek rajta?

Figyelt kérdés
Én híztam is, és lóg is a hasam...szörnyű! Diétázom, sportolok, de tudtok-e valami újat mondani, ami segít??? Ha oldalra fekszem pl., ráncosan lóg a hájam...borzalmas!!! :-((
2011. máj. 3. 13:10
 1/7 anonim válasza:
nekem is megnyult rajta a bor.nagyon nagy volt a hasam terhesen.hat amiota tornazom es dietazom kezd visszahuzodni de az biztos hogy mar soha nem lesz a regi pedig mindig vekony voltam es lapos volt a hasam.ezen mar csak a szike segit.mert ha az osszes zsir le is megy alola akkor sem fog eltonni a megnyult bor. :(((
2011. máj. 3. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan 3 lurkó után, hát én a hasizomgyakorlatokkal próbálkozom, meg naponta krémezem-masszírozom. Van némi javulás, de biztos nem lesz már a régi.
2011. máj. 3. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is eléggé előreugrik:-S

Ugyanazzal a súllyal, mint régen volt, 3x akkora a hasam, utálom:-(

2011. máj. 3. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
sajnos ott megnyúlt a bőr, oké, hogy visszahúzódott, mikor a babó megszületett, de 9 hónap feszítés után nemkem sem lett a régi
2011. máj. 4. 07:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nincs mit tenni? Mert más is szült, és mégsem szenved ettől, nézzétek meg pl. Zsédát, milyen...mint egy topmodell. :-(
2011. máj. 4. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is vékony, lapos hasú voltam mindig. 30 kg-t híztam a terhességgel! Gondolhatod, hogy néztem ki szülés után. Aztán elkezdtem tornázni (már másfél éves múlt, akkor választódott el, addig nem foglalkoztam súllyal, alakkal), főleg felüléseket csináltam. A hasamra rigolyás vagyok, reméltem, hogy hasonló lesz, mint babavárás előtt. Igen, szinte tökéletes. :) Sok-sok felülés, a bőröm feszesebb lett, oldalt fekve ugyan még lóg egy kis háj, de már csak pár kilót kell fogynom, a bőröm meg csak visszahúzódik valahogy. Én csak Avon narancsbőr elleni krémmel kentem még a fogyás kezdetén, eredményes volt, utána már csak tornáztam. Hajrá!
2011. máj. 6. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha sportolsz szebb leszel, amúgy meg a zséda is ki van photoshopolva!;) amúgy meg a gyerekek miatt megéri szerintem..:) de azért sok sikert!!
2011. máj. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!