5 hetesen rettenetes hányinger, rosszullét gyötör, mit tegyek hogy elmúljon? Meddig tart ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:40
1/7 anonim válasza:
kb 12-14 hét. Savanyú ízek segítenek. Illetve B6 vitamin
2/7 anonim válasza:
Rágcsálj gyömbért, kekszet, ropit, amikor hányingered van és pihenj le, amikor fekszel, úgyis találsz egy pozíciót, amikor nem érzel kellemetlen tüneteket. Igyál sok folyadékot! Én is a hatodik hétben vagyok egyébként. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem a jégkocka szopogatás segített.
4/7 anonim válasza:
folyton enni kis adagokban az segit, valamint a mentatea, nekem kb a 13-14. hetig volt
5/7 anonim válasza:
Nekem most kezd elmúlni, a 12. hét végén járok. Eddig nekem sem segített szinte semmi, de pár dolog azért enyhíti: jéghideg innivalók amit kívánsz (én utálom a kólát, de most az volt a legjobb), ropi, savanyú gumicukor, kölesgolyó, extrudált kukoricarúd (alias 'kuki'). Én még a vizet sem tudtam meginni, bármilyen szag v. illat kikészített, de a legfontosabb az volt, hogy szinte folyamatosan egyek. Szedj Magne B6-ot, 3x2-t, valamit az is segít. Tudom nagyon rossz most, de próbálj jó dolgokra gondolni, ne folyton arra, hogy rosszul vagy. Boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok a 11. héten, de rosszabb, mint valaha :-( Nekem semmi nem segít, pont addig jó, amíg épp eszem valamit, utána újra rémes. Ezért (vagy nem ezért:-) már 3 kg pluszom van, de inkább az, mint az állandó rosszullét. Remélem a 12. hét után tényleg elmúlik, mert nagyon fárasztó. A hétvége jobb, amikor le tudok napközben is pihenni, az az egy segít.
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, a 12. hétig általában elmúlik. Szőlőcukor és B6 vitamin nagyon jók rá. Többször egyél keveset.
Jó babavárást!
20 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!