Miért van manapság ennyi hiperaktív gyerek?
ovisként engem is annak minősítettek volna. de csak rossz gyerek voltam, végig a suli alatt :)))
szerintem manapság túl van ez is dimenzionálva. az a gyerek aki eleven, rossz,szófogadatlan, az már hiperaktiv.
azzal számolj, hogy a te gyereked is lehet rossz. :) nevelni kell, de ez bizony nem túl egyszerű feladat.
4gyerekes
A nyugtalan világ, türelmetlen, kevés szabadidővel rendelkező , stresszes szülők, bölcsi, ovi, iskola, ahol senki sem foglalkozik egyenként elég ideig a gyerekekkel,szegénykék kínjukban lesznek ilyenek.A hiperaktivitás inkább egy állapot , nem pedig betegség.
Sok szeretettel, foglalkozással, türelemmel, nyugis közös programokkal és ha minél inkább távol tartjuk a nyugalmat megzavaró külső hatásokat, az szerintem segíthet.
Szóval rossz anyuka az, akinek hiperaktív a gyermeke?????????????? Kösz néhány más anyuka nevében is.
Hozzáteszem az én hiperaktívom születéskori oxigénhiány miatt lesz az. De nyilván két énem van, a hiperaktív gyerekemnek rossz anyja vagyok, a nem hiperaktív tesójának meg jó anyja.
"Szóval rossz anyuka az, akinek hiperaktív a gyermeke?????? Kösz néhány más anyuka nevében is.
Hozzáteszem az én hiperaktívom születéskori oxigénhiány miatt lesz az. De nyilván két énem van, a hiperaktív gyerekemnek rossz anyja vagyok, a nem hiperaktív tesójának meg jó anyja."
Látom te is extraérzékeny vagy a tévhitekkel szemben amik a szülőt teszik felelőssé...
MI már nagyon túlérzékenyek vagyunk sajnos.
Persze,hogy jó anyuka leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!