Ma a ti gyerekeitek is az idegeiteken táncoltak?
Figyelt kérdés
Még soha ilyen büdös rossz nem volt a lányom, mint ma. És ez az enyhe kifejezés. Nem tudom mi volt, de a lényeg abból állt, hogy richtigbe keresztbe tegyen nekem és már csak azért is azt tegye, amit nem szabad. Pl játékok dobálása. Mielőtt azt hinnétek még kicsi, már 4 éves, de van egy 14 hónapos öccse, akinek direkt megmutatja mi rosszat tegyen, csakhogy necsak rá, hanem a kicsire is haragudjak. OK féltékenység, de arra mindig vigyázok, hogy ne legyen elhanyagolva. Sőt.2011. júl. 5. 19:54
21/25 anonim válasza:
nekem 3 kicsikem van..egy 6,egy4 es egy2 eves..a legkissebb nagyon anyas,es a 4eves is..ok ragaszkodnak,de a 6eves szornyen makacs ...sokszor nem birok vele..de meg csak egyszer volt a fenekere csapva mert nem akarom bantani..akkor is nagyon bantam..szornyen rossz volt,es mivel o a legnagyobb elvarna tole az ember hogy jo peldat mutasson a kisebbeknek..sajnos mostanaba a 4eves is elkezdte utanozni a nagylanyt..:(
22/25 A kérdező kommentje:
Tudod én is azt várom el az én 4 évesemtől, hogy jó példa legyen. De néha felmerül bennem, hogy vajon reális-e az elvárásom. Nyilván nem. De mégis. Hiszen tudom, hogyha ő dobálja a játékokat, akkor a kicsi is ezt fogja tenni. Valahogy rá kéne jönni, hogyan lehetne ezt megoldani. Hogy ne elvárás legyen... Tudom ez olyan hülyén hangzik, de biztos van valami megoldás.
2011. júl. 12. 13:32
23/25 anonim válasza:
elozo vagyok..szerintem ez nem hangzik hulyen:)
jol mondod..a nagyobbig gyerek,ha mar van 4 eves akkor szepen le kell ulni vele es elmagyarazni,hogy szepen kell viselkedni hogy akisteso is megtanulja mit szabad es mit nem..:)
24/25 A kérdező kommentje:
No...én mondtam már neki párszor, és úgy látom hat is, DE néha belebújik a kisördög, és akkor... és aztán újra mondom. Előbb-utóbb csak bejön. Úgy vettem észre ez nála összefügg az unatkozás szintjével. :)
2011. júl. 12. 14:40
25/25 anonim válasza:
Barátom nagybátyjának a 2 éves fia égetően rossz. Ki akart menni az útra, odatettem a lábamat, hogy megakadályozzam a kapu kinyitását, erre belémrúgott. Én rákiabáltam, akkor meg bömbölt. (megütni nem fogom)
Hátba rúgott, a ruhámat tépte, mert nem volt már kedvem játszani, fejbe dobott a játékaival...
Szóltam az anyjának, közölte, hogy sajnálja, de nem tudja fegyelmezni....
Elegem lett és megmondtam, hogy én ezt nem viselem el, és eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!