Ma a ti gyerekeitek is az idegeiteken táncoltak?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44
Kikaptak?
:)
Hát igen nálunk is ez volt a helyzet tegnapelőtt. Az emberben forr a düh és azon van (miután már mindent kipróbált), hogy mindjárt odacsap és ezt az indulatot kell visszafogni. Ez aztán iszonyat nagy feszültséget kelt. Az ember idegei trapán és semmi nem segít, mi a teendő. Üvöltünk. De ki kéne találni, valami gyors nyugtatót. Akinek van ötlete, írjon. :)
Jaj, én nem tudom mi van mostanában a kicsivel (20 hós), de mindenért vinnyog és már megőrjít! Ma egy körömvágás 10 perc volt, amit konkrétan végigordított, én meg persze belevágtam az ujjamba :(
Ma már ott tartottam, hogy kint hagyom őket egyedül a kertben és bevonulok egyedül a lakásba egy kicsit, mert 1 perc nyugi sem volt, folyamatosan nyivákolt vmiért.
Ehhez hozzájött még a 4,5 éves tesója 3 éve tartó dac/hisztikorszaka és a mostanában kezdődött feleselése, na meg a folyamatos, kielégíthetetlen mozgáskényszer és idétlenkedés :(
Ugye-ugye. A dackorszaknak sosincs vége. Az ember csak azt látja, hogy elkezdődött, de hol a vége??????????? :)
Hála Istennek, nekem azóta olyanok, mint a kisangyalok, pedig remegve feküdtem le, hogy mi lesz másnap.
:)
Ez jó mondás.
15:25-nek
Hát az én idegeim csak cérnából vannak, főleg mióta a harmadikat várom.
Szerintem ilyen napok és helyzetek minden családban előfordulnak. Csak néha jó tudni is, hogy az ember nincs egyedül. És reménykedik, hogy minden csak a front miatt van. És másnap már újra szép a világ.
Úgyhogy nagyon jól esik a tisztelet, de én sajnos nem érzem úgy, hogy megérdemelném. De azért minden nap azon vagyok, hogy megpróbáljak jó anya lenni. :)
Szép napot neked és mindegyikőtöknek holnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!