Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ma a ti gyerekeitek is az...

Ma a ti gyerekeitek is az idegeiteken táncoltak?

Figyelt kérdés
Még soha ilyen büdös rossz nem volt a lányom, mint ma. És ez az enyhe kifejezés. Nem tudom mi volt, de a lényeg abból állt, hogy richtigbe keresztbe tegyen nekem és már csak azért is azt tegye, amit nem szabad. Pl játékok dobálása. Mielőtt azt hinnétek még kicsi, már 4 éves, de van egy 14 hónapos öccse, akinek direkt megmutatja mi rosszat tegyen, csakhogy necsak rá, hanem a kicsire is haragudjak. OK féltékenység, de arra mindig vigyázok, hogy ne legyen elhanyagolva. Sőt.
2011. júl. 5. 19:54
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44

Kikaptak?

2011. júl. 6. 22:19
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem kaptak ki, de kiabáltam. Azért kaptam majdnem agyvérzést, mert nem akartam őket megverni, de már nem tudtam mivel hatni rájuk, az apám felkapta a kicsit, és bevonultak játszani a szobába. Mindenért bőgtek, s sorra húzogatták a fiókokat, rámolták szét az edényeimet.Egymást gerjesztették. Semmi nem tudtam csinálni, püfölték a zongorát ököllel, fel akartak mászni rá.... Nem sorolom. Én beszedtem a ruhát, s lenyugodtam addig, megcsináltam a vacsit, de akkor már jobb volt a helyzet. Az a bajom, hogy szeretnék egy délutánt EGYEDÜL LENNI. S érzem, hogy kevesebb a türelmem. De a párom mindig azt mondja, hogy a főiskolán pihenek.(levelezőre járok).S még ő van megsértődve, ha egyre erélyesebben kérem, a félnapi magányt. A gyerekeim 2 és 4 évesek. A kicsi csüng rajtam. Nagyon anyás.Ha kilépek az ajtón ordít.
2011. júl. 6. 22:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, kedves utolso. Nem irigyellek, de tarts ki ha tudsz...
2011. júl. 7. 05:09
 14/25 A kérdező kommentje:

:)

Hát igen nálunk is ez volt a helyzet tegnapelőtt. Az emberben forr a düh és azon van (miután már mindent kipróbált), hogy mindjárt odacsap és ezt az indulatot kell visszafogni. Ez aztán iszonyat nagy feszültséget kelt. Az ember idegei trapán és semmi nem segít, mi a teendő. Üvöltünk. De ki kéne találni, valami gyors nyugtatót. Akinek van ötlete, írjon. :)

2011. júl. 7. 08:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Jaj, én nem tudom mi van mostanában a kicsivel (20 hós), de mindenért vinnyog és már megőrjít! Ma egy körömvágás 10 perc volt, amit konkrétan végigordított, én meg persze belevágtam az ujjamba :(

Ma már ott tartottam, hogy kint hagyom őket egyedül a kertben és bevonulok egyedül a lakásba egy kicsit, mert 1 perc nyugi sem volt, folyamatosan nyivákolt vmiért.

Ehhez hozzájött még a 4,5 éves tesója 3 éve tartó dac/hisztikorszaka és a mostanában kezdődött feleselése, na meg a folyamatos, kielégíthetetlen mozgáskényszer és idétlenkedés :(

2011. júl. 7. 15:03
 16/25 A kérdező kommentje:

Ugye-ugye. A dackorszaknak sosincs vége. Az ember csak azt látja, hogy elkezdődött, de hol a vége??????????? :)

Hála Istennek, nekem azóta olyanok, mint a kisangyalok, pedig remegve feküdtem le, hogy mi lesz másnap.

2011. júl. 7. 15:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Tisztellek, becsüllek titeket. Ez már a kötélideg kategória :-)
2011. júl. 7. 15:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Egy blogon olvastam ezt az angol mondást. Az évek rövidek, de a napok hosszúak. Hogy ez milyen igaz!
2011. júl. 7. 17:36
 19/25 A kérdező kommentje:

:)

Ez jó mondás.

2011. júl. 7. 20:54
 20/25 A kérdező kommentje:

15:25-nek

Hát az én idegeim csak cérnából vannak, főleg mióta a harmadikat várom.

Szerintem ilyen napok és helyzetek minden családban előfordulnak. Csak néha jó tudni is, hogy az ember nincs egyedül. És reménykedik, hogy minden csak a front miatt van. És másnap már újra szép a világ.

Úgyhogy nagyon jól esik a tisztelet, de én sajnos nem érzem úgy, hogy megérdemelném. De azért minden nap azon vagyok, hogy megpróbáljak jó anya lenni. :)

Szép napot neked és mindegyikőtöknek holnap is.

2011. júl. 7. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!