Hogy viselik a szomszédok a gyerekeitek által keltett zajokat? Sírás, mászás, sikongatás?
Szerencsére minden irányban kisgyerekesek laknak:) Tehát 6 év alatti gyerekek. Így nem szólunk be egymásnak mert mindenkinek vannak sírósabb rosszabb időszakai meg jobbak.Az én lányom mostanában hajmosáskor üvölt mint akit nyúznak (21 hós)..
De máskor meg a szomszéd 1 éves kislánya sírt minden éjjel mert jött a foga.
Köszönöm a válaszokat. Nálunk akkor volt egész éjjeles dörömbölés, amikor hazahoztuk a gyereket a kórházból. És persze hogy nem tudtam megnyugtatni, amikor azzal idegesítettek a szomszédék, hogy verték a falat, másnap meg közölték, hogy csináljak már valamit a gyerekkel, hogy ne ordítson.
Azóta a mászás miatt is van dörömbölés, de már volt sikongatás miatt is. TUDOM, hogy hangos, tényleg, de ennyire nem lehet elviselni? Nappal? Nálunk szinte csak kisgyerekesek laknak, óvodás vagy kisebb gyerekkel, mégis megy a meg nem értés. Pl. jön a foga a gyereknek éjjel, felkelek hozzá óránként, minden ébredéskor, reggel 8kor leteszem, hogy most már megmosdanék, erre verik a falat. Mindig, fél percen belül. Most bolondok? Már nem is köszönünk egymásnak.
mi csak öregekkel vagyunk körülvéve, de abból nagyon sokkal, egy kivételével mindegyik imádja a csajszit. az az egy viszont épp fölöttünk lakik és folyamatosan kopogott lefelé, cetliket dugdosott az ajtónk alá, feljelentett a k. képviselőnél, megnyomta a csengőt majd felment, letelefonálgatott majd ránk csapta a kegylót. stb. volt olyan karácsony, amikor letelefonált mikor a gyereknek bekapcsoltuk az izzósoron a zenét... pedig az nem egy 5.1.-es hangzás. de beszélni nem lehetett vele, ajtót nem nyitott, a lépcsőházban szó nélkül otthagyott, teljesen őrült volt a nő.
nagyon sokáig tűrtem, aztán egyszer betelt a pohár, felmentem, becsöngettem, persze nem nyitotta ki, akkor az az ajtón keresztül elmondtam a véleményem róla és egyszerűen tettem egy bejelentést a rendőrségen. első és remélhetőleg utolsó bejelentésem volt, nem kedvelem ezt a fajta elintézési módot, de itt egyszerűen nem, volt már eszközöm.
kijöttek, meghallgatták a nőt, megkérdezték a szomszédokat (persze senkinek a világon semmi baja nem volt velünk), aztán közölték a banyával (bocsi, azóta is így hívom), hogy ezek alapján jogosan tehetnék feljelentést, a nő pufogott még egy darabig, rendőrállamozott, meg ismerőseit emlegette, de befejezte a hülyeségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!