Hogy oldjátok meg kis korkülönbséges gyerekeitek levegőztetését?
Szia! Szerintem szerezz be egy hordozókendőt vagy mei-tai-t, ezeket már újszülött kortól is lehet használni.
Gondolom azért az első 1-2 hétben lesz segítséged, akkor megoldott a nagyobbik levegőztetése, utána meg a kicsit már lehet fokozatosan szoktatni a levegőhöz, még télen is (persze nem -10 fokban). A babát magadra kötöd, jót is fog aludni séta közben, a nagy meg ballag a saját lábán.
Nekem 2,5 év van a gyerekeim között, a kicsi 1 hónapos volt, amikor megvettem a mei-tai-t, mert babakocsival képtelen voltam úgy közlekedni, hogy közben a nagynak is fogjam a kezét, hogy ne rohangáljon, mint egy őrült. Így meg legalább van két szabad kezem :)
Miért ne vihetnéd le a picit? Kb. két hét után kint aludt a téli babám a teraszon órákig. +5 fokig nyugodtan lehet kint sokáig.
Az első két hétben meg az egyik felét a kórházban töltöd, a másodikon gondolom még Apuka otthon lesz.utána meg mehettek együtt csavarogni, csak szerezz be egy tuti vastag bundazsákot a picinek. megszoptatod, és hatalmasakat fog aludni a babakocsiban.
Az meg hogy hpgy viszed le?
Biztos van egy idős néni a házban, aki segít, ha nem boldogulsz, max. veszel neki néha egy kis kávét, vagy valami.
Ennél lazábbnak kell lennie egy két gyerekes anyukának!
Berakod ababkocsiba és kivoszed, nem kall magadon hordoznod.
A gyereknek nem lesz semmi baja a levegőtől
Ha a nagy elsős lenne, akkor a suliba sem vinnéd el, mert van egy pici? hidd el, simán meg lehet oldani. Nekem öt gyerekem van, van iskolás, ovis, és 3 hós is. meg egy 2,5 éves is. A nagyoknak különóra, stb.
és képzeld, minden csak szervezés kérdése.
Örülnék, ha az lenne a legnagyobb gondom, hogy jutok le a harmadikról.
berakod a kicsit az ágyba, a nagyot bekötöd az etetőszékbe, lerongyolsz a kocsival, majd felkapod a picit, megfogod a nagy kezét és lesétáltok.
du. meg apa segítsen.
vagy esetleg ha a földszinten egy idős néni lakik megkérhetnéd, hogy tarthasd nála a kocsit.
meg fogod oldani, ne idegeskedj ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!