Hogy viselik a szomszédok a gyerekeitek által keltett
zajokat? Sírás, mászás, sikongatás?
20 f vagyok. ne higgyétek már, hogy valakinek az szórakozás ha folyamatosan szólni kell a zajok miatt. én teljes mértékben megértem a szülőket, biztosan nagyon nehéz még 1 gyerekkel is bánni, de engem sajnos ez egyáltalán nem érdekel. engem az érdekel, hogy a munkából dög fáradtan hazaérve lefeküdhessek pihenni. hétvégén meg amúgy is kipihenném a hétköznapi fáradalmakat. az engem nem érdekel, hogy sok nyűg gyereket nevelni, én csak a károkat látom meg. sajna ilyen vagyok és szerintem ti is ilyenek vagytok. és elfogultak is hiszen most ti pont az a fél vagytok akire mérgesek. ha nekem gyerekem lesz tudni fogom, hogy csuklik az anyám:D
2011. júl. 2. 17:43
22/32 A kérdező kommentje:
20/F Az a baj, hogy a gyereknek vannak életkori sajátosságai és komolyan nem tudom, mit tehetek ellene, hogy téged zavar, ha fogzik a baba és ordít mint sakál. Mert azonkívül, hogy adok fájdalomcsillapítót meg csitítgatom, sokat nem tehetek. Meg pl. hidegben, esőben hová vigyem a mászó gyereket, hogy ne bent másszon? Most ok, mert van játszó és le tudom tenni melegben a földre, de hát így közlekedik, ez van akkor is, ha hangos. Aki meg éjszakás, az meg a pokolba kívánhat, de mit tudok tenni?
kedves 20F.amikor egy ilyen házba költöztél gondoltad,vagy tudtad,hogy ez bizony előfordulhat.Most abban a stílusban ahogy te írtál,írhatnám,hogy ha nem teszik el lehet költözni,keress más házat.de mivel ez elég kis százalékban valósítható meg,igy el kell fogadni,hogy ilyen helyzetek is vannak,lehetne egy olyan kamasz a szomszédod mint az én fiam aki őrjöngő rock zenét hallgat még éjjel 2 kor is,és igen én is veszekszek vele épp eleget,hogy bizony meg kell tanulnunk együtt élni,és én ebben zajban nevelem már 2 éve a legkisebb fiam.inkább a gyerek kiabálását hallgatnám mint azt a tamtamot,de még cifrázhatnám,mert ha részeg és hetente 3 bulit szervezne a helyzetedet még rosszabb lenne,szóval örülj hogy csak ilyen problémád van.
2011. júl. 2. 19:02
Alattunk zenetanár lakik kutyástul, zongorástul, heti 2 kóruspróbával, úgyhogy mi vagyunk a halkabbak.
2011. júl. 3. 05:02
25/32 A kérdező kommentje:
bárcsak a mi szomszédunk is elköltözne egy zenetanár mellé :S
26/32 anonim válasza:
Sokat hallom, hogy kell a sok gyerek, mert nem lesz aki a jövő nyugdíjasait fizesse. Akkor köszönjük meg a sok zajongó gyereket, örüljünk, hogy egészségesek :)
2011. júl. 4. 18:34
Mi is egy 4 emeletes társasházban lakunk.Két igen rossz gyerekem van,de én nem engedem hogy a határokat túllépjék "zajügyileg"Ha hallom,hogy egyre nagyobb a ricsaj,akár még koki is előfordul ha nem fogadnak szót.Azt nem lehet kivánni egy szomszédtól sem,hogy állandó gyerek ricsajban éljen velünk együtt.
2011. júl. 5. 19:09
28/32 A kérdező kommentje:
Igazából nem a ricsajra gondoltam, az engem is idegesít. Van egy határ, tényleg, nem szabad mindent megengedni.
De a babasírásra miért kell verni a falat? Vagy ha sikongat?
Babazajokkal tényleg nem lehet mit csinálni. Ezt vagy megérti a szomszéd (valszeg, csak ha van gyereke) vagy se.
Legjobb hangszigeteltetni - annak, akit zavar :)
A szomszédunkban (akkor még nem volt babánk) egy háklis néni lakott, még a normál tévé-hangért is szólt vagy ha valaki tûsarkúban ment a körfolyosón. Aztán szigeteltetett. Aztán eladta a lakást egy 3gyerekes családnak, és szinte semmi nem hallatszik át tôlük. Pedig biztos nyomják :) Úgyhogy csak a zenetanárt halljuk hétfôn és olykor kedden este 10-ig, na meg minden délután, meg a kutyát néha hajnalban. Öröm olyankor altatni. De cserébe kicsit labdázunk és sikongatunk :)
2011. júl. 6. 05:20
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-29 09:26
ha nekik is szólnának, akkor te jobban éreznéd magad?-.-
2011. júl. 12. 12:05
Kapcsolódó kérdések: