Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A gyerekem a számítógép...

A gyerekem a számítógép rabja! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A 16 éves fiam a számítógépen van éjjel nappal és még enni sem képes! Mit tegyek vele?
2011. júl. 2. 13:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ha nem nagy kérés! Köszi! :)
2011. júl. 2. 14:20
 12/26 Vadmeggy ***** válasza:
A windows 7 ben pl program nélkül le lehet korlátozni a felhasználást. Van olyan a vezérlőpultban hogy szülői felügyelet. Ott lehet jelszót beállítani, korlátozni az időtartamot stb stb.
2011. júl. 2. 14:20
 13/26 A kérdező kommentje:
De jó hogy nekünk pont az van meg! ^^
2011. júl. 2. 14:24
 14/26 Vadmeggy ***** válasza:
83%
A gyereket nagyon ért a gépekhez? Mert hiába véded le, ha másnap újrarakja az operációs rendszert és akkor elveszik minden jelszó és beállítás.
2011. júl. 2. 14:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem de ezt még én se értem! :D
2011. júl. 2. 14:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! szerintem keresd meg az okát annak,hogy miért épzeik ennyit. Én is sokat netezek ,de csak unalomból,szívesebben mennék barátokhoz,persze,ha lennének. MEg jobban örülnék egy közös programnaka családdal,de az is max. évente 1x van..
2011. júl. 2. 14:42
 17/26 anonim ***** válasza:

Apám 46 évesen szintén számítógép függő, kíváncsian olvasom a válaszokat ^^

anyukája lelki békéjét féltő 20/L

2011. júl. 2. 23:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az hogy függő nem ütközik pénzügyi, tanulási nehézségekbe akkor mindegy. Ha úgy jól érzi magát akkor jó. Majd kinövi. Viszont mondogasd neki hogy menjen el itthonról (haverokkal vagy vmi) stb. nehogy később (ha megbánja hogy ennyit töltött a gép előtt) azt mondhassa te nem tettél ellene semmit...
2011. júl. 3. 14:18
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Az öcsikém szintén függő. Anyáék úgy akadályozták meg azt, hogy állandóan a gép előtt üljön, hogy elvették a billentyűzetét és olyan helyre rakták, ahol nem találta. Csak este kapta meg egy másfél órára.

Azóta sokkal többször van kint a faluban, és sokkal több barátja is van. És sokkal érettebb is lett. Már nem csak a számítógépről tud beszélni... Most nem a gépezésről híres, hanem a csajozásról. Mióta nem gépezik szinte semmit, azóta egy tartós kapcsolata van. Másfél éve van együtt a barátnőjével. :)

Az öcsém most 17 éves.

2011. júl. 3. 17:47
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
Inkább örülnél hogy nem a sz@r kereskedelmi csatornákat nézi.
2011. júl. 4. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!