Miért számítógép-megvonással büntetnek a szüleim? :-- (
Figyelt kérdés
Ha valami rosszat teszek, vagy rossz jegyet hozok nem gépezhetek 1-2 hétig...Vajon miért?
Meg miért ekkora probléma a számítógép nekik? Ha akkor használhatnám, mikor akarom, akkor sokkal kevesebbet ülnék előtte :(
Így meg csak napi fél órám van...
2011. jan. 31. 21:12
1/23 anonim válasza:
Mert azt gondolják hogy tanulás helyett gépezel, lehet hogy van is benne igazság...
2/23 A kérdező kommentje:
a-aa...5-ös tanuló vagyok...
2011. jan. 31. 21:16
3/23 anonim válasza:
Mert tudják, hogy ez számít neked. Ha azzal fenyegetnének, hogy egy hétig nem olvashatsz semmit Thomas Mann-tól, az nem nagyon izgatna téged.
Személy szerint nem értek egyet ezzel a nevelési módszerrel, nem valami motiváló.
4/23 A kérdező kommentje:
Nekem a számítógép a "kikapcsolódás" egyébként :D...lehet, h ezért van?
2011. jan. 31. 21:19
5/23 anonim válasza:
Engem is tiltottak tole, de a tanulas miatt, es vegulis javittotam. Valszeg felnek hogy szegeny pici gyermekuk bajba keveredik, hiszen a neten nagyon konnyen lehet akarmivel bunozni. Mond meg nekik h nem allsz szoba idegenekkel, es csak erre meg erre hasznalod. Sok sikert.:)
6/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, h idegeneknek adjak ki adatokat vagy másokat, értek is a gépekhez, valamilyen szinten, tehát felismerem a vírusokat meg másokat...ez sem lehet az ok :/
2011. jan. 31. 21:21
7/23 A kérdező kommentje:
Jah egyébként F/13 vok :D
2011. jan. 31. 21:22
8/23 anonim válasza:
Pedomacikkal akaratlanul is ossze lehet akadni. ;) ugy h csak vhogy megtudja az msn cimed... Hidd el ez nem olyan jo. :D de mindenestre ok tudjak, h nem adnad meg az adataid stb.? Mert ha nem vilagositsd fel oket
9/23 A kérdező kommentje:
Tudják...
2011. jan. 31. 21:43
10/23 anonim válasza:
Azért, mert nevelni próbálnak, és nem a számítógép a legfontosabb, nekem 13 évesen még nem is volt, mégis felnőttem nélküle. Te rosszat teszel, akkor megvonnak tőled valami jót, ez általában az életben is így működik csak "nagyban". Rosszat teszel munkahelyen, életben, az állam/munkáltató "megbüntet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!