Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért számítógép-megvonással...

Miért számítógép-megvonással büntetnek a szüleim? :-- (

Figyelt kérdés

Ha valami rosszat teszek, vagy rossz jegyet hozok nem gépezhetek 1-2 hétig...Vajon miért?

Meg miért ekkora probléma a számítógép nekik? Ha akkor használhatnám, mikor akarom, akkor sokkal kevesebbet ülnék előtte :(

Így meg csak napi fél órám van...

2011. jan. 31. 21:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok gépmániás, meg nem vagyok olyan sokat a gép elptt...
2011. jan. 31. 22:07
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

-anya: -Nem akarom mégegyszer mondani, hogy kapcsold ki a gépet!- Gyerek:

-én meg nem akarom mégegyszer hallani:D:D

RR 14/L

2011. febr. 1. 10:17
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen esetekben az a legjobb ha a szomszédnak van wifi-je, neked meg wifis telód. :D Én is mindig azt csinálom hogy ha eltiltanak akkor telón msn-ezek meg netezek. :P
2011. febr. 1. 13:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Túlélési tippjeim nekem is vannak, de most nem erre vagyok kíváncsi :D
2011. febr. 1. 14:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom szeretsz gépezni, nem kényszerből ülsz előtte hanem szórakozol. A büntetés pedig lehet az, hogy megvonnak valami jót tőled, itt például a számítógépet. Mondhatnák azt is, hogy nem tévézhetsz, vagy nem kapsz édességet vagy mittudomén, de a szüleid ezt választották.

Volt egy barátnőm, akit szintén ezzel büntettek mindig, ha valami rosszat csinált. Nem volt probléma a szüleinek a számítógép, ők is használják, de büntetésnek jó, mivel tudták hogy szeret gépezni.

Szóval szerintem egyszerűen tudják, hogy a mai gyereknek fontos a számítógép, és büntetésként célszerű valami ilyesmit választani. Ha helytelenítenék, akkor nem büntetésből tiltanának.

2011. febr. 1. 15:37
 16/23 anonim ***** válasza:
gondolom azért, mert a fönökük, ha melóhelyen valamit elrontanak, akkor 2 hétre eltiltja őket a tv nézéstől
2011. febr. 1. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Engem nem tiltanak el semmitől ha rossz jegyet hozok haza.

Amúgy azért csinálják, mert ez a legfontosabb dolog a számodra.

13/L

2011. febr. 2. 13:03
 18/23 bumbi02 ***** válasza:

hát hogyha ezzel lehet ösztönözni tanulásra akkor miért ne?

mint más is irta,hogyha olyat tiltanának meg amit nem szeretsz akkor azzla semmit se érnének el. igy kell hogy tanulj hogy gépezhess... nem annyira hú de nagy logikai menet.

2011. febr. 2. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Mert a szülők mindig azzal büntetnek, hogy ha valamit szeretsz, attól eltiltanak, de ha valamit nem szeretsz, akkor azt kell csinálnod...
2011. febr. 5. 01:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát ezzel a hűű de nagy gondolatmeneteddel kitörölheted. Azzal miért ösztönöznek, hogy nem gépezhetek? Azzal ösztönöznek, hogyha tanulok, akkor GÉPEZHETEK! ...
2011. febr. 5. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!