Miért számítógép-megvonással büntetnek a szüleim? :-- (
Ha valami rosszat teszek, vagy rossz jegyet hozok nem gépezhetek 1-2 hétig...Vajon miért?
Meg miért ekkora probléma a számítógép nekik? Ha akkor használhatnám, mikor akarom, akkor sokkal kevesebbet ülnék előtte :(
Így meg csak napi fél órám van...
-anya: -Nem akarom mégegyszer mondani, hogy kapcsold ki a gépet!- Gyerek:
-én meg nem akarom mégegyszer hallani:D:D
RR 14/L
Gondolom szeretsz gépezni, nem kényszerből ülsz előtte hanem szórakozol. A büntetés pedig lehet az, hogy megvonnak valami jót tőled, itt például a számítógépet. Mondhatnák azt is, hogy nem tévézhetsz, vagy nem kapsz édességet vagy mittudomén, de a szüleid ezt választották.
Volt egy barátnőm, akit szintén ezzel büntettek mindig, ha valami rosszat csinált. Nem volt probléma a szüleinek a számítógép, ők is használják, de büntetésnek jó, mivel tudták hogy szeret gépezni.
Szóval szerintem egyszerűen tudják, hogy a mai gyereknek fontos a számítógép, és büntetésként célszerű valami ilyesmit választani. Ha helytelenítenék, akkor nem büntetésből tiltanának.
Engem nem tiltanak el semmitől ha rossz jegyet hozok haza.
Amúgy azért csinálják, mert ez a legfontosabb dolog a számodra.
13/L
hát hogyha ezzel lehet ösztönözni tanulásra akkor miért ne?
mint más is irta,hogyha olyat tiltanának meg amit nem szeretsz akkor azzla semmit se érnének el. igy kell hogy tanulj hogy gépezhess... nem annyira hú de nagy logikai menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!