Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Baj van a kamasz lányommal?

Baj van a kamasz lányommal?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött,hogy szólt az osztályfőnök,hogy szeretne velem beszélni.Elmondta,hogy a 13 éves lányom cigit vitt be az iskolába és a társait kínálta vele.Meg,hogy sokszor az van,hogy nem beszélget a többiekkel,hamar megsértődik,félre vonul.(a kétnapos osztálykiránduláson is ez volt,hogy alig beszélt valakivel)A tanárnő azt javasolta,hogy vigyem el nevelési tanácsadóba.Nincs is ezzel baj,mert én azt mondom,hogy ő jobban ért hozzá,mint én.Csak az én kamasz lányom nem akar menni pszichológushoz.Szerintetek hogy beszéljem rá,hogy ezzel csak nyerhet,veszíteni nem fog?
2011. máj. 30. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
A dilidoki nem használ. Mint az elottem szolok mondták, a szeretet és a meghallgatás a kulcs. A cigi lázadás, és a pedagogus is csak jot akar, de egy gyereknek kész árulás ha az anyukája idegen emberekhez kényszeríti azért, hogy megváltoztassák. én tapasztalatbol mondom,23 kulonféle orvost jártam meg viselkedés zavarral ill. dadogással. Ezek az emberek nem érik meg a pénzuket. Lehetnek akármilyen jo szakemberek egyik sem fektet az emberbe annyi energiát hogy valaha tényleg megértse a pácienst. A legjobb amit tehet az ha jo messzire elkeruli oket a lányával egyutt mielott még nagyobb kárt csinálnak a gyerek lelkében. Jah és holgyem! Nézzen utána a lánya barátainak. Biztos nem magátol talált ki mindent. A hulyeséget tanulni kell valakitol.
2011. jún. 21. 16:32
 22/23 A kérdező kommentje:
Na ma voltam a nevelési tanácsadóba!Egy órát beszélgettem a pszichológus nővel.Mindent kérdezett:a gyerekem fejlődéséről.Mind fizikai,mind lelki értelemben.Majd szeptemberben kell mennünk a lánnyal.Eddig ennyi fejlemény van.
2011. jún. 27. 16:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy kellemes és minden szempontból hasznos, jó nyaratok legyen. A szeptemberi időpont azt jelzi, hogy nincs tragédia, és a szakember is abban bízik, hogy mire addig jut az idő, megoldjátok a kettőtök dolgát. Szerintem sikerülni fog:-))
2011. jún. 27. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!