Sógoromék fia 11-éves és furin rángatja a fejét bár Én még csak 10 hónapja ismerem de azóta mit tegyenek? Mondtam neki vigye el dokihoz erre Ő azt mondta hogyne hogy teletömjék nyugtatókkal!
Figyelt kérdés
Mellette hiperaktív nem lehet tőle beszélgetni nem tanul,és kiabál a szüleivel.2009. márc. 17. 12:50
11/13 anonim válasza:
nem lehet hogy nálunk van valami, aminek a hatására a gyerek ideges, és attól rángatózik így?
nem tudod elvinni te orvoshoz? :S
13/13 anonim válasza:
Tourette-szindróma nem lehet? Nem ad ki kisebb hangokat, esetleg más mozgások? A hiperaktivitás járhat együtt a TS-sel. Több tourette-szindrómás gyereket ismerek, nagyobb kamasz korra eléggé elsúlyosbodhat a helyzet. Ha nem kezelik, a kis fejrángatásokból csapkodások, ordítások, hangos káromkodások lehetnek, az ő akaratán kívül! Ha ez van, mindenképpen kell gyógyszeres kezelés!
De ha nem is ez áll fenn, mindenképp el kéne valahogy vitetni orvoshoz. Szerintem jobb félni, mint megijedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!