A sérült gyerek szüleinek életét, mentalitását miben változtatja meg a gyerek sérülése?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 13:15
11/12 anonim válasza:
Szülő és szülő között óriási a különbség.Az ép,egészséges gyermek szunnyadó tehetsége sokszor nem bontakozhat ki a szülők közönye,hanyagsága,nemtörődömsége miatt.Láttam már azonban csodás fejlődést,javulást súlyos fogyatékkal élő gyermek esetében,ami leginkább az anyák érdeme.A csodát persze mindig a kiinduló helyzethez lehet csak mérni.Ezek a gyermekek önmagukhoz képest sok-sok küzdelemmel óriási erőkifejtésre képesek,hogy örömöt szerezzenek Édesanyjuknak.Ezt a szeretetet csak kevesen tapasztalhatják meg.Kedves Anyukák legyetek nagyon büszkék gyerekeitekre és önmagatokra!
12/12 anonim válasza:
Én így fogom föl: van két angyalkám, mind a kettő ajándék az élettől mind a kettő csordultig van szeretettel. Én azért vagyok hogy mind a két gyermekem szeressem azzal a tiszta szeretettel amit csak ők tudnak adni. Hálás vagyok az Istennek,hogy a kislányomat életben tartotta, mert megtanított minket küzdeni és hinni a csodákban, hinni abban hogy minden úgy jó ahogy van és ettől van rosszabb is....ha a kislányom egy olyan családban nőne fel ahol nem viszonozzák az ő angyali szeretetét. Engem ne vígasztaljon senki és ne sajnáljon...nincs miért! Két életrevaló gyermekem van, csak épen az egyikőjüknek meg kell tanítani a világnak hogy azért mert ők mások még ugyanolyan emberek, mint bárki más a világon. És hogy miben változtatta meg a sérült babánk a családunk életét?? Eltüntek a "barátok" és lettek helyettük igaz barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!