Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 éves kislányom aki eddig...

2 éves kislányom aki eddig teljesen nyugodt hétköznapi gyerkőc volt,2 hete kifordult önmagából! Állandóan levetkőzik, a hisztik egymást érik, nem akar enni! Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, de nem használ semmi! Ha játszunk az a baj, ha segítek az, ha nem segítek az, és még sorolhatnám! Van valaki aki hasonló cipőben jár? Ha igen, hogy kezelitek a dolgot? Előre is köszönök minden hozzászólást!!
2011. ápr. 19. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Kedves utolso, erre ne legyel buszke, hogy nem tudod megakadalyozni, hogy annyura felhuzza magat, hogy hannyon! Ezt nem kell engedni!
2011. ápr. 22. 08:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok rá büszke, de nem is szégyen ez. van amelyik gyerek fifikásabb. a hisztiből hányásról sok cikket lehet olvasni, főleg angolul, egyszerűen a trükkösebb gyerekek egyik fegyvere.
2011. ápr. 22. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:

lehet a dackorszak is. az enyém (2 éves) is abban van, de az elmúlt 3-4 nap még hozzá képest is szokatlan. ráadásul kisebbik gyerekem (9 hós) is teljesen zizzent.

szerintem telehold + napi 20 fokos hőmérsékletingadozás. még két nap és visszaáll a régi, jó sima dackorszak, napi betevő 3 hisztivel.

2011. ápr. 22. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Eljött a dac korszak ilyenkor nem kell kétségbe esni ha hisztizik rakd be a szoájába ott foladjon ki, ha nem eszik ved el a kaját legközelebb enni fog. Ne kerits neki negy feneket, hagyd rá kis husztitől nem lesz baja.
2011. ápr. 25. 03:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk az jött be, ha otthon vagyunk, akkor beteszem a szobájába, és mondom neki, ha kitombolta magát szóljon, és jövök. 5 perc után kiabál, hogy "ana gyeje". Ha nyilvános helyen vagyunk, akkor fogom felemelem a karjaimba, akkor elkezd vadul rángatózni, majd egy gyors figyelemeltereléssel általában megnyugszik. Bár általában ekkorra már sok megvető pillantást kapok, rosszabb esetbe be is szólnak az emberek. Főleg a nagyi korúak. De nagy ívben le.... Így nekem is könnyebb.
2011. ápr. 26. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fontos dolog van, hogy ne szégyenítsük meg és ne bántsuk!

Ha nem eszik (a sok próbálkozás után sem), vedd el a kaját tőle, pár óra múlva úgy is megéhezik.

Ha hisztizik hagyd rá, ne foglalkozz vele, ahogy már más is mondta, vidd be a szobájába.

Ahogy az előttem válaszoló írta, ha nem otthon vagytok, hirtelen figyelemelterelés (bár ez nekem nem jött be). Én mindig ráhagytam, sokan ezért megszóltak az utcán, hogy a "gonosz anyuka hagyja h szegény gyerek a földön fentrengve sírjon, pedig szegény babának biztos valami baja van" -igen, tényleg baja volt, aznap még csak kétszer hisztizett és be kellett hozni a lemaradást. Az ilyenekkel beszólásokkal ne foglalkozz, nem ők vannak a "kis szörnyekkel" egész nap!

2011. ápr. 27. 18:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólások! Talán az első hullámon túl vagyunk! Persze elkiabálni nem merem de most jó a helyzet! A nyugodt kislány nem tért vissza, de most már nem hisztizik, azaz ha igen akkor legalább tudom, hogy miért, és próbálom orvosolni a problémát, kisebb nagyobb sikerrel. Nálunk a "nem foglalkozom a hisztivel" az nem jött be. Nagy erőfeszítések árán nyugodt maradtam és kedvesen beszélgettem neki mikor földhöz verte magát, vagy éppen valami orbitális üvöltésben tört ki! A nyugodtságomtól először lassabban majd az idő előrehaladtával mindig hamarabb lenyugodott! Szóval kitartást mindenkinek! Remélem és is tudtam segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak!!
2011. máj. 29. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!