2 éves kislányom aki eddig teljesen nyugodt hétköznapi gyerkőc volt,2 hete kifordult önmagából! Állandóan levetkőzik, a hisztik egymást érik, nem akar enni! Miért lehet ez?
lehet a dackorszak is. az enyém (2 éves) is abban van, de az elmúlt 3-4 nap még hozzá képest is szokatlan. ráadásul kisebbik gyerekem (9 hós) is teljesen zizzent.
szerintem telehold + napi 20 fokos hőmérsékletingadozás. még két nap és visszaáll a régi, jó sima dackorszak, napi betevő 3 hisztivel.
Szerintem egy fontos dolog van, hogy ne szégyenítsük meg és ne bántsuk!
Ha nem eszik (a sok próbálkozás után sem), vedd el a kaját tőle, pár óra múlva úgy is megéhezik.
Ha hisztizik hagyd rá, ne foglalkozz vele, ahogy már más is mondta, vidd be a szobájába.
Ahogy az előttem válaszoló írta, ha nem otthon vagytok, hirtelen figyelemelterelés (bár ez nekem nem jött be). Én mindig ráhagytam, sokan ezért megszóltak az utcán, hogy a "gonosz anyuka hagyja h szegény gyerek a földön fentrengve sírjon, pedig szegény babának biztos valami baja van" -igen, tényleg baja volt, aznap még csak kétszer hisztizett és be kellett hozni a lemaradást. Az ilyenekkel beszólásokkal ne foglalkozz, nem ők vannak a "kis szörnyekkel" egész nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!