Van olyan szituációtok, ami nektek teljesen hétköznapi, de a gyerkőcből a frászt hozza ki?
A kisebbik lányom 19 hónapos. Semmi gond nem volt eddig a hajmosással, de az elmúlt 2 hónapban, még ha csak egy kis csepp víz is megy rá, már visít. A hajmosásról nem is beszélve! Olyan sírás kerekedik belőle, hogy azt hihetné valaki, hogy kínozzuk. (Ilyenkor eszembe jut, hogy ha az inkvizíció ezt tudta volna,kínzásként használták volna ahajmosást...) A szemébe nem ment sampon, arra figyelünk..meg nem is csíp.
Nektek van valami hasonló sztoritok?
volt egy idő amikor nem nyithattam ki az ablakot mert visított..
kisbaba korában a porszívózás
nagyobb volt akkor a gyümölcscentrifuga hangja.
Nap mindt nap a porszivózáskor a fiam leállitja és mondja "Anya akarok kérdezni valamit" de nem kérdez semmit.Vissza kapcsolom és ujra... 30x leállitja mig felporszivozok :S
Kicsit kiakaszt :)2,5éves rosszcsont
Anya akarok kérdezni valamit:-)Aranyos!:-)
Nálunk a hirtelen hangok, a csengő, ha váratlanul éri. A hajmosás nálunk is kezd gond lenni, pedig eddig nem volt baja vele.
Amikor kicsi volt(8hós), beragadt a szobája ajtaja és be kellett törni, utána 1 hónapig mindig sírt minden hangosabb zajra.
A fiam 2.5 évesen utálta meg a hajmosást és a hajvágást is...addig 2 havonta jártunk hajvágásra, soha egy hangja se volt csöndben nézelődött stb 10 hós kora óta, de mostanra megutálta.
A porszívóval fordítva volt, azt úgy 1.5 éves koráig utálta sírt üvöltött hacsak meghallotta, csak úgy tudtam porszívózni hogy ő is a kezemben volt...jó kis testedzés volt:D
Hát az én fiam imádta a porszívót.Ha nem porszívóztam ő akkor is kapcsolta be és porszívózott.Most viszont már nem viseli el egy pár hete.
A haját is mindig engedte, sőt kérte hogy vágjuk.Most legutóbb 3 hétig próbálkoztunk, mire nagy nehezen hagyta.
Volt egy 2 hetes időszaka amikor a fürdést nem szerette.
Sziasztok!
Látom, nem vagyok egyedül. :)
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!