2 éves kislányom aki eddig teljesen nyugodt hétköznapi gyerkőc volt,2 hete kifordult önmagából! Állandóan levetkőzik, a hisztik egymást érik, nem akar enni! Miért lehet ez?
Dackorszak.röviden.
Nálunk ha hiszti van,beviszem a szobájába és ha lenyugszik,akkor jöhet ki,ha elöbb kijön,visszaviszem.
(sokmindent kipróbáltunk,ez vált be)
amugy 2 és fél éves)
Isten hozott a klubban. Igen, ez a dackorszak, semmit nem rontottál el!
Kitartás, reménykedés, hogy másnap jobb napja lesz, sok folyadék és magnézium. Ha nagyon szakadna a cérna menjél ki a mellékhelyiségbe és tombold ki magad a falon :)
22 hónapos miniszörnyeteg anyukája
Mi is most vagyunk túl a 26 hónapos fiammal egy 5 napos mélyhullámon. Már kétségbe voltam esve én is, mi lesz, ha ilyen marad? - mert akkor én megőrülök!!! De ahogy jött, úgy ment a bolondéria, most megint jó gyerek.
A válaszom tehát, hogy egyik napról a másikra vsz. el fog múlni. Addig csak annyit tehetsz, hogy kibírod.
Az én kis 26 hónapos ,,szörnyike" kisfiam pl. tegnap du. nem aludt semmit és így mentünk ki motorozni.
Nem engedtem be egy parkolóba, ezért levágta magát a földre és négykézláb, üvöltve mászott az aszfalton.
Még szerencse, hogy jött az apja és egy jó kis fejmosás után az ölében hazahozta.
Ilyenkor mindig eszembe jut a kolléganőm kisfia, akinél már az is eredmény volt, hogy magától lehiggadt és nem kellett csap alá rakni. Mesélte, hogy volt olyan, hogy a gyerkőce már szinte levegőt se vett, úgy belelovalta magát.
Most nem azért, mert a ,,szomszédé is", de tényleg van rosszabb.
Egyébként a dackorszak tényleg ,,szükséges rossz", mert a személyiség fejlődés része!
Mindenkinek kitartást!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!