Egyedüli Anyák, hogy oldjátok meg a hiszti kezelést, melót és a bölcsit vagy csak a hétköznapi gondokat 2 éves gyerkőc mellett?
Szia!
Én is egyedül nevelem a fiamat. 22hónapos. Nem egyszerű néha, de szerencsémre elég jól lehet kezelni őt. Nem az a hisztis típus, de megköveteli magának a figyelmet. Ritkán játszik el magában, folyton ezt hallom "anya-anya-anya". Nekem magamra időm délben van, de akkor van, hogy 3 óra is, mert annyit alszik. Most is még mindig alszik. Ilyenkor kicsit feltöltődöm. Én nem is bánom, mert decembertől megy bölcsibe, és akkor alig fogom látni, biztos hiányozni fog. Rengeteget vagyok vele kint, ha esik, ha nem, mi megyünk világot felfedezni, gesztenyét, diót, falevelet szedni, pocsolyázni, játszótérre, autókat nézni, cicákat szeretgetni, sok emberrel találkozunk, ő a falu "kedvence". Mindenki ismeri, és szereti, meg-megállunk kicsit beszélgetni, így hamar elrohan egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!