Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 8 éves lányom iszonyat rendetl...

8 éves lányom iszonyat rendetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hónapok óta megy a hajcihő, a szép beszéd, a rábeszélés, a hangosabb rábeszélés de nem megyek vele semmire.

Gondoltam arra, hogy egyszerűen bedobozolom az egész játékát, mert amikor rendet rakok , 2 nap múlva nem lehet belépni a szobájába. Játék játék hátán, a ruhásszekrénye kifordulva. Nagyon rendetlen a suliban is , a tolltartója renszeresen hiányos.Mit tennétek? Büntetés? Vagy mi? A lelkemet kibeszéltem már...

2009. febr. 21. 12:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
Kicsi befenyítés sztem. Miért ne. Mond neki hogy kidobod az összeset ha ezt tovább folytatja. Ha nem válik be dobd ki és kész. Duzzog majd egy kicsit , de aztán elmúlik és belátja a hibáját. Ha nem akkor én nem foglalkoznák vele , amíg be nem látja!
2009. jún. 30. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Azért az nem úgy működik hogy nem foglalkozik vele. Mert akkor később a gyerek se fog foglalkozni semmivel.

Nem hiszem hogy olyan buta lenne hogy nem lehetne vele elbeszélgetni szépen. Sok szülő egyből csak büntet mert attól érzik magukat erősebbnek felsőbb rendűnek pedig lehet hogy csak kicsivel több oda figyelés vagy egy kiadós beszélgetés kéne annak a gyereknek. Én biztos nem dobnám ki a játékait ruháit főleg nem egy 8 évesnek. Ember esze megáll. De hát legalább kevesebbet kell a drága szülőnek takarítania.

2009. jún. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!