Hörcsögöt szeretnénk 6 éves és 2 éves kisfiainknak, tényleg büdös és rendetlen? Való nekik? Macskához kicsi a lakás.
Ismerősünknél nagyon szépen elvolt. Igazi családtag és nem tűnt büdösnek és rendetlennek, nem szórta ki sem a kaját sem a forgácsot.
Viszont nagynénémnél landolt kettő is az unokái megunták őket, mert hogy büdösek és kiszórják a kaját és az almot. hogy van ez mi igaz?
Nem büdösek, ha rendszeresen és alaposan vannak takarítva. Ellenben:
-a 2 éves valószínűleg csak alvó hörcsögöt fog látni, mivel a hörcsög éjszakai állat, este kel és reggel tér nyugovóra.
-sem a 6 sem a 2 éves nem fogdoshatja majd, mert a hörcsög olyan kis hörcsög(! :=) ): ha éppen nem akarja, hogy fogdossák, bizony odakap. Főleg, ha kicsi, suta gyerekkéz akarja nyomorgatni. Ha ti fogjátok a hörit, akkor meg tudják kicsit simizni, de ennyiben nagyjából ki is merül a közös játék.
-mindenképpen a nappaliban érdemes a ketrecnek helyet csinálni, hogy az éjszakai rámolással, zörgéssel senkit ne zavarjon.
- nem rendetlen, sőt, a miénk egyenesen rendmániás, mindig pakolgat, ha takarítás után valami - pl. az etetőtálka - éppen odébbkerül a ketrecben, gondosan visszatoligatja. De előfordul, hogy ahogy felmászik a ketrec oldalán, a praclijára tapadt forgács kipotyog a rácson. Ezt bizony össze kell szedni minden nap.
Szia!
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha rendszeresen takarítva vannak akkor nem büdik.
Viszont szerintem gyerekeknek sokkal jobb a tengerimalac, mivel ő igényli és általában haggya is magát simizni, a hörcsög viszont elég mogorva tud lenni.
Igen feltételezhető,hogy sok minden úgy lesz ahogy a második mondta.
Már van akvárium amit takarítani nekem kell.. Ezt a nagy 3,5 évesen kapta.. élvezik a halakt, de hiányolják,hogy néha nem lehet megfogni őket.
A Kicsi az aki jobban babusgat, a Nagy 1 ujjal ha meg fogja majd.
Köszönöm mindnekinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!