43 éves vagyok. Szlovákiába nősültem. Elváltam. Másodjára ugyanattól a nőtöl. Lakás, kocsi, barátok elvesztek. Semmim nincs. Nagyon speciális szakmám/gyakorlatom van. Legyetek őszinték! Lehet innen felállni?
Tereszetesen még kezdhetsz újra, nem vagy elkésve.
De azt nem értem, hogy hogy lehet egy nöt KÉTSZER egymßás után elvenni... (Tudom, nincs hozzá közöm, de nekem akkor is furcsa - viszont ha újra kezdesz, akkor ne vedd el még egyszer.)
Még nagyon boldog is lehetsz, csak ne add fel és menj az értelmes dolgok után. Tehát válaszom igen!!! De nem tudom, hogy a "nagyon speciális szakmád/gyakorlatod" hogyan folyásolja be helyzetedet; valami rossz dolgot sejtetsz.
Ha lélekromboló bűntudatod van (pl. ha a rád bízott egyetlen gyereketeket elütötte egy autó- a barátom esete), még akkor is van értelme a küzdésnek. Légy nagyon jó!
Igen lehet! Ha a barátok elvesztek, akkor azok nem is voltak igaz barátok. Lakásod majd lesz, albérlet mindig van. Még fizetni is tudod, ha "speciális" szakmád van. Kocsi nélkül meg meg lehet lenni. (szerintem)
Kitartás! Sok sikert kívánok neked!
Többen kérdeztétek: Rádiós újságíró, műsorvezető voltam 16 évig...
Értek az internet programozáshoz és van egy szakás képesítésem (kevés gyakorlattal). De 43 éves vagyok, és ezért mindenhonnan elküldenek, azaz visszautasítják a jelentkezésemet.
Meg azért is, mert papiron hajléktalan vagyok. (Sehová nem lehet bejelentkezni állandóra, így ideiglenes lakcínen sem elhet.)
Minedenkinek Hálás Köszönet, aki válaszolt...
Sok erőt adtatok, de még nem tudom mit kezdjek az "életemmel"...
Biztosan meglelőpdtetek, hogy újságíró, szakács, és webszerkesztő vagyok.
No és persze én vagyok Európa első hajléktalan ingatlanközvetítője is...
Szeretnék valami munkát, ami lehetőságet ad, hogy ne süllyedjek mélyebbre. Ha lehet ennél lejjebb lenni, mert sehol (SEHOL) nem alkalmaznak... Menjek vissza műsort vezetni - ezt kapom. Igaz a műsor szlogenje: "Itt a lét a tét!"
Köszönet tehát Mindenkinek, aki a válaszával segített!
Várom a továbbiakat!
Kívánom, hogy SOHA ne kerüljetek ilyen szituációba!
- János -
Nem tudom melyik városban élsz, de ha esetleg szakácskodnál, legalább egy kicsit, míg talpra állsz, ezt ajánlom neked, ha van egy kicsi gyakorlatod, itt szerintem mindig nagy a fuktuáció, lehet esélyed:
Akár szakács, akár pizzasütő is lehetsz. Szerintem Bp.-n tutira találsz állást, csak kitartónak kell lenni, manapság senkinek sem megy pik-pakra. Én szerintem 6-12 hónap alatt lehet találni munkát, ha korábban, akkor szerencséd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!