Barátnőm elverte a kisfia kezét. Igazat adtok neki?
kicsi gyerek,kicsi üveggel akkorát dob hogy betörik a szélvédő??:O
egyébként jogos volt,hogy rácsapott a kezére
szerinted nem?
Ebben az esetben nem. Nem írod,hány éves a kisfiú,de az anyukának el kellett volna venni tőle az üveget,és egy szemetesbe dobni. Akárhova dobta volna a kisfiú az üveget,mindenütt balesetveszélyes lett volna.
Ebben a helyzetben nem a gyerek,hanem az anyuka hibázott.
Kamuszaga van a kérdésnek...
Én felnőtt nő létemre nem tudok olyan erőset dobni egy üveggel, hogy attól betörjön a kocsi szélvédője...
Gyakran előfordul,hogy képtelen vagyok lépést tartani hiperaktív fiammal,mire én a tiltást mondom már rég elkövette,nemhogy még a kezéből is ki tudnám venni.
Egy teljes felnőtt ember figyelmét állandó jelleggel igényelné,de erre ugye nincs mód,mivel van egy kistestvére is,a házimunka igen-igen háttérbe tud szorulni,mert ha belekezdek jól tudom,hogy kész kínlódás éesz ,hogy közben úgysem hagyja csinálni,bármit adok neki,hogy közben kicsit kösse le magát vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!