Barátnőm nevében kérnék segítséget. Vajon miért viselkedik így a baba?
Van egy 5 hónapos babája. Mindent megad neki, rendesen gondozza, viszont mindig hisztis és sír. Szegény nagyon ki van borúlva, hogy valamit nem jól csinál.
Tápszeres a baba, semmi mást nem hajlandó megenni, pedig próbálkozik mással is.
Akivel hasonló törént segítséget várok a nevében. Köszönöm!
Nem is mondtam, hogy ok nélkül sír. De ha ad neki enni, nem eszik, elfordul nem kell neki.
Elmentek orvoshoz is, de nem találtak semmit. Annyit csak, hogy laktóz érzékeny, de ennek megfelelően eteti.
Mostanában kezdett "hisztis" lenni, vagy már régebb óta?
Ha csak most, már lehet, hogy jön a foga és olyankor nyűgös. Lehet segíteni krémmel, maszírozással és sok türelem kell amíg kibújik.
Ez befolyásolja az étkezést is. Lehet próbálkozni kis almával, banános almával, később krumplissal. Ha nem kéri, nem kell erőltetni, néhány nap múlva újra lehet kóstoltatni.
Ha már régebb óta ilyen, akkor érdemes a védőnő, illetve az orvos tanácsát is kikérni.
És ami fontos, a barátnődnek el kellene hinni,hogy nem rossz anya. Minél jobban stresszel, a baba érzi és annál "hisztisebb" lesz. (Az én kisfiam is megérzi baba korától kezdve, ha fáradt vagy ideges vagyok. Érzi,hogy valami más mint egyébként, és olyankor le nem száll rólam mert így védi a számára fontosat)
Adott már neki ilyen pempőket, de nem kéri. Napi 2x eszik tápszert. Egyszerűen nem kell neki.
Orvosnál is jártak, de nem talált semmit.
Szegény persze, hogy fáradt, ha egész nap üvölt, meg sír és nem tud rajta segíteni, mert nem tudja mia baja.
Ez az egyetlen tápszer amit megeszik. Ő is kétségbe van esve, hogy csak ennyit eszik.
Hiába szorakoztatja, nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!