Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Most komolyan be kell zárni?

Most komolyan be kell zárni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves, születése óta a saját szobájában alszik, egyedül, soha nem is volt ezzel gond. Férjemmel már a születése előtt megbeszéltük, hogy nem fog egy szobában / ágyban aludni velünk. Nemrégóta viszont késő estig ébren lenne a lelkem, nem fárad el napközben, még játszana este, akkor is mikor mi már rég aludnánk. Ez ott kezdődött, hogy visszamentem dolgozni, váltásban a férjemmel. Délelőtt egyikőnkkel van, délután meg másikónkkal késő estig. Férjemnek nincs türelme visszakísérgetni az ágyába, úgy gondolta, hogy kitámasztja az ajtókilincset, és akkor majd ha rájön, hogy nem tud kijönni, elmegy aludni. Már minden nap így megy ez, próbáltam hétvégén este mesét olvasni neki, mondtam neki aludjunk együtt és én mentem az ő szobájába, de párom nem veszi ezt jó néven. Mígnem tegnap nagyon összevesztem vele, megmondtam neki, hogy lelki sérült lesz a gyerek miatta, mire ő kiakadt. Kisfiam ott állt az ajtóban és csak mondogatta hogy nyitom, nyitom. Én olyan pipa lettem a férjemre. Mit csinálnátok a helyemben? Hogy kezeljem ezt?
2011. febr. 14. 09:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért tinik néznek csak DVD-t?

Vannak akik nem nézik a kereskedelmi csatornákat.

2011. febr. 16. 12:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem szabad bezárnia.A kedves papát kéne úgy egy bő hétre például a ruhásszekrénybe törökülésben, nagykabátban.......
2011. febr. 16. 23:16
 23/24 anonim válasza:
Apukát be kellene zárni néhány nagydarab, kötekedő rablógyilkos közé. Kb ugyanannyi biztonságérzete lenne, mint szegény kisgyereknek a szobájába zárva. Meg kell érteni, hogy egy gyermek nevelése a türelemről és az áldozatokról szól. Nehéz megtalálni a határt, ahol nem kényezteted túl a gyereket és nem is hagyod félelemben. Ha a gyerek ragaszkodik, nem szabad elküldeni, mert a mostani szorongásai később nagyon durva nyomot hagyhatnak a személyiségében.
2011. febr. 19. 22:16
 24/24 anonim ***** válasza:

Ezt a meccset bizony le kell játszani. Ha kijön, határozottan, de kedvesen és haladéktalanul vissza kell vinni, lefektetni, megcirógatni, és jó éjt kívánni.

Ahányszor megcsinálja, annyiszor.

Ha eleinte egy este 12-szer, akkor 12-szer. De így megoldjátok a problémát.

Ha bezárjátok, iszonyatos félelmet generálhattok benne, amit egész felnőttkorában nyöghet, vagy jobb esetben rájön, hogy gáz van és pszichológushoz járhat évekig. Ne tegyétek.

2011. márc. 9. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!