Most komolyan be kell zárni?
tegyél be neki egy tv-t és egy mese VHS-t.
Én 1,5 éves koromtól úgy alszom,mert nekem is ugyanez volt kiskoromba mint nálatok.(azóta természetesen DVD-t nézek nem mesét:) )
Huhh,én is fakír vagyok,simán eljárkálok a hisztis gyerekem mellet és nem tudom megsajnálni az értelmetlen vergődésért....És igencsak későn alvó,volt hogy éjfél után aludt el,mert nem engedtük a mi ágyunkba...de bezárni nem mertem,pedig sokszor elszakadt a cérnám a kísérgetéstől és már azon voltam,hogy esküszöm rázárom az ajtót.
Beszéld meg a férjeddel,hogy egy kis türelemmel,és 1-2 rászánt héttel rá lehet venni,hogy saját magától is az ágyban maradjon.
A lényeg az,hogy türelmes hangnemben beszéljetek hozzá,következetesen vigyétek vissza (ha kell 10x),és apa,meg anya is egyetértsen,ja meg a kitartás is fontos...esküszöm,hogy minden nappal könnyebb,és csak ki kell várni a végét.
A miénk kap egy strigulát,az ágyban maradásért,és ha 5 összegyűlik,akkor kap egy színezőt,ócska Barbit,vagy valami filléres dolgot...(de nekünk van a 2 gyerkőcnél ilyen gyűjtőrendszer,dicséretre,és büntire egyaránt használjuk)
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem zárnám be és a férjemnek sem engedném, hogy bezárja a két éves fiamat.
Engem az is nagyon ledöbbentett, amikor a Lifenetwork csatornán ment a hatos ikrek sorozat, és ott a családhoz kiment segíteni egy szakember, aki a két éves ikrek nehézkes altatásánál épp ezt javasolta. Ők is bezárták a gyerekeket. Kezdetben volt tombolás, sírás, az apuka egész jól viselte, az anyuka az ajtó előtt szenvedett, de ha jól emlékszem, pár nap alatt csend lett... nekem nem tetszett akkor sem. Sőt, a gyerekeimmel együtt néztük, a 7 évesem még sírt is, úgy sajnálta a gyerekeket.
Állj a sarkadra, és ne engedd, hogy később esetleg emiatt lelki gondjai legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!