Milyen eszközeitek vannak kisgyerekeitek nevelésére, büntetésére, ha sokadszori kérésre sem teljesíti amit kértetek?
Figyelt kérdés
Verés kizárva!2011. febr. 1. 14:27
11/12 anonim válasza:
pont ezt mondom, hogy én nem büntetem, hanem csak viseltetem vele a következményeket. mindegy, elbeszélünk egymás melett....
eltekintve a példáktól, ez egyfajta hozzáállást, jelent, ami nem a büntetésre hylezei a hangsúlyt. ja és nálunk abszolút működik is.
12/12 anonim válasza:
Szia! Én egy szakember segítségét kértem, aki házhoz jött, megfigyelte a kisfiam viselkedését, hogy hogyan működik az egész családunk és személyre szabottan adott tanácsokat. Mi többször is kértük, hogy jöjjön ki és nagyon bevált amiket mondott.Mi jelenleg is szoktunk tanácsokat kérni tőle. Fizetni ugyan kellett, de megfizethető és mindenképp megérte. Ha érdekel megírom az elérhetőségét. A honlapja most frissül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!