Mit tegyek, mit rontottam el? 2 éves két hós fiam (úgy tűnik) csak nekem hisztizik, üvölt. Nem hajlandó öltözködni, nem fogad szót. Próbáltam a szép szót, szidást, kézre csapást, üvöltést, fenekelést. Semmit nem használ.
Figyelt kérdés
Boltba nem lehet vele menni, mert egy pusztító, zebránál nem áll meg, megy mint egy őrült a kismotorral.
Mit rontottam el?
Igaz én vagyok vele nonstop, de ha az apja elviszi magával boltba, akkor simán öltözik, nem visít, és normálisan is viselkedik, ha rászól akkor 10ből 5x szótfogad. Velem nem. még csak véletlenül sem azt akarja amit én.
Kezdem azt gondolni hogy ez nagyon direkt.
Kérlek adjatok tanácsot! Mi lehet ennek a pszichés háttere?
2011. jan. 19. 13:55
11/14 anonim válasza:
el van kanászosodva. rádkapott.
12/14 Nigra válasza:
Bocsi elore de nincs ekezetem. Ajanlom nektek a :Szulok kezikonyve-A hiszti c. konyvet. ebben mindent leirnak, hogy miert foleg az anyaval hisztizik, hogy mi zajlik ilyenkor a fejeben es hogy kezeld. sok helyrol letoltheto, ingyen, ha valaki nem talalja el is kuldom szivesen emailben
13/14 anonim válasza:
Régi kérdés, csak remélhető, hogy a legtöbb gyerekről kiderült azóta, hogy autista, és ekként is kezelik otthon, fejlesztésben részesültek, a családok pedig jól vannak.
14/14 anonim válasza:
Utolsó, miért lenne ennyitől autista? Nem attól lesz valaki autista mert szófogadatlan és hiába fegyelmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!