Mit rosszalkodott a gyerek, amiért a legnagyobb fenekelést kapta tőletek?
Két dolog jutott eszembe!
3 éves lehetett,amikor elment egy ismeretlen öregasszonnyal kézen fogva!A tesó fára mászott és őt figyeltem,nem volt soha barátkozós,hogy mi ütött akkor belé!A nénit is jól el kellett volna vernem!
Szintén 3 éves lehetett.A nővérét vittem úszni,ő mondta,hogy kint marad,amíg segítek átöltözni.Mire kiértem 2-3 perc egy kandelláberből szerelte ki a tartozékokat!
Ja,a nővére is kapott.Ő már nagy volt 10-12 éves.A nagypapának volt egy régi réz körzője,azt használta matekra a lányom.Itthon a földön szerkesztgette a házit és közben gondolta bepróbálja a hosszabítóba.Kétszeresen élte túl!1.Úgy dobta és nem fogta a körzőt.2.Ahogy kivágta az áram a feje mellett pár centire csapodótt a falnak!
én soha nem emeltem a gyerekeimre kezet.
de akkor kapta a legnagyobb szidást 5 éves kislányom, mikor a vendégekkel a másik szobában beszélgettünk, ő addig úgy gondolta hogy bemegy a hálószobába, és leráncigálja a 240 l-es akváriumot a szőnyegre, és majdnem magára :S (és ezt most ne értsétek félre, nem azért adtam a szidást, mert a szőnyegre ment a víz, hanem mert annyira megijedtem hogy történt vele valami, mert csak a zajt hallottam és azt hogy nincs itt a gyerek :S )
16 év alatt talán 1x kapott...de akkor már annyira hisztizett,hogy elegem lett.amúgy nagyon türelmes vagyok
a most 3 éves kicsi se kapott még.
az ikreim (a pocimba) se fognak kapni :)
Amikor átszaladt az úton, akkor rácsaptam a fenekére a lányomnak. Soha többet nem ment át egyedül.
A fiam akkor kapott a kezére, amikor a húgát le akarta lökni a lépcsőn, csak azért mert ő ért oda előbb.
Nem vagyok rá büszke, de nem is lettek lelki sérültek, viszont soha többet nem próbálták meg.
Én akkor kaptam, amikor leléceltem a temetőben anyu mellől. Meg amikor nagyon kicsi voltam és a fejem a padlóba akartam verni, akkor is el lettem fenekelve. Nem ártottak ezek nekem, nem lettem agresszív tőle.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!