Mit tudok tenni a drog függő gyermekemmel?
A fiam 20 éves és sajnos egy iszonyú rossz társaságba keveredett. Egyedül nevelem de sosem lehetett semmire sem panasza mert ami kellett neki egy színvonalas élethez azt mind megteremtettem.
Gyakorlatilag mivel már jócskán elmúlt 18 ezért semmilyen állami segítséget (családsegítő) nem vehetek igénybe. A saját fiamat pedig nem tudom feljelenteni.
Egyszerűen tanácstalan és elkeseredett vagyok.
Remek eszű, jó képű gyerek, van egy csinos, okos barátnője aki már szintén tehetetlenül áll a dolog előtt.Tehát semmi panasza nem lehet az életére.
A kérdésem olyan emberekhez szól akik hasonló helyzetben vannak, vagy akik tudják hogy mit lehet ilyen esetben.
Köszönöm előre is az értékes hozzászólásokat!
Szia!
Mi történt az utolsó kommented óta? Esetleg jobbra fordultak a dolgok?
Lehet h későn írok. De én a narconon programot tudom neki ajánlani. Én is végig csináltam, mert én azért keményen használtam ilyen szörnyűségeket. Én nekem csak a narconon program segített. ez egy gyógyszermentes leszoktatás ahol még a testet is méregtelenítik. Én nekik köszönhetem az életemet. mert ha nem segítettek volna akkor én már rég halott lennék.. Szóval én őket ajánlom, hogy keresd fel. Itt a weboldal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!