Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek a 7 éves kezelhetet...

Mit tegyek a 7 éves kezelhetetlen lányommal?

Figyelt kérdés

Annyira fáj a szívem, már nincs semmi ötletem. 7 éves elsős lányom a tanárnőnek visszabeszél, engedetlen, hazudozik itthon is, az iskolában is, elvesz dolgokat a tanári asztalról vagy a társaitól, a feladatokat nem teljesíti.

Mi normális család vagyunk, boldog házasságban élünk, van testvére is (vele semmi gondom, jó gyerek!) sportolni hordom, megvan mindene. És hiába a könyörgés, a kiabálás, a fenyegetés, nem használ semmi. Már szégyellek bemenni az iskolába. Teljesen tanácstalan vagyok.

2010. dec. 8. 22:29
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább megoldást keresek a problémámra.
2010. dec. 26. 09:07
 42/47 anonim ***** válasza:

hát, Te tudod, ez is csak egy lehetőség, amit írtam.

fontos, hogy le legyenek vezetve az energiái, hogy lehessen tőle tanítani.

2010. dec. 26. 20:37
 43/47 anonim ***** válasza:
volt egy válasz: a verd agyon, add intézetbe-szerintem arra jött ez a válasz, nem a te felvetésedre.
2010. dec. 26. 20:46
 44/47 anonim ***** válasza:
ja, értem. :)
2010. dec. 26. 20:53
 45/47 A kérdező kommentje:
Igen, egy kedves ember beírta, hogy verjem agyon vagy adjam intézetbe és hasonlók. Arra írtam a kommentet, csak úgy tűnik közben kimoderálták.
2010. dec. 26. 21:24
 46/47 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem tudom mi változott mióta írtad a kérdést, azt sem hogy követed-e még ezt a fórumot. Azért leírom az én ötletemet. Szerintem nem szeretethiánya van a kislányodnak , írod is hogy nagyon szeretitek őt is egymást is pároddal, testvérével semmi probléma. Mégis így viselkedik ami igazából érthetetlen. Van egy módszer a családállítás módszere, ami pont az ilyen érthetetlen problémák hátterét kutatja. E szerint ha a család múltjában (egészen déd/ük rokonságig) kitagadott, eltagadott rokon van akiről nem szabad/ott beszélni sem (akár abortált magzat is lehet) annak a terhét valamelyik leszármazottja hordozni fogja, amitől kapcsolati/ viselkedési problémái lehetnek. Ezeket családállítás alkalmával fel lehet oldani, megoldást találni rá. A családállítás persze ennél sokkal többről szól, de megpróbáltam rátok vonatkoztatva kivágni egy kis szeletét. Szerintem érdemes utána nézni és megpróbálni, ártani biztosan nem fog. Én személy szerint voltam ilyen családállításon és nekem sokat segített.
2011. ápr. 12. 15:02
 47/47 anonim válasza:
Kedves Kerdező! Az én lányom 8 éves lesz 2. Osztályos most. Én is hasonló dolgokkal küzdök vele mint amit te leírás. Megtudhatom hogy milyen megoldást találtál végül?
2023. jan. 31. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!