Hogyan dolgoztátok fel azt, hogy a gyermeketeket nevelésbe kellett venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a 13 éves lányomnak olyan komoly magatartásproblémái vannak, minden igyekeztem és szakember bevonásának ellenére annyira kezelhetetlen, hogy a gyámügy azt tanácsolta, egy időre kerüljön egy olyan zárt intézménybe ahol viselkedésproblémás lányok kapnak napi szintű pszichés segítséget. A szülői felügyeleti jog végig az enyém maradna. Teljesen össze vagyok törve. Tudom, hogy egy gyereknek a családjában a legjobb, de én egyedülálló szülőként már nem bírok a deviáns, agresszív viselkedésével és a pedagógiai szakszolgalattól nem kapunk hathatós segítséget. Ha van itt olyan, akivel hasonló dolog történt, mesélne róla, hogyan élte meg a gyermek, hogy kiszakadt a megszokott környezetéből, használt-e neki az intézmény és milyen volt, amikor visszakerült a családba? Köszönöm!tegnap 07:41
1/5 anonim válasza:
Szia ha gondolod én privátban meghallgatlak.
Nem vagyunk pont ilyen helyzetben de àtèrzem amiket írsz
2/5 anonim válasza:
Ha valóban egy jó megbízható pszichiáter (azért írom mert attól hogy vlk orvos lehet rossz), akkor én hallgatnék rá. Újra olvastam, látom hogy a gyamügy javasolta. Mit mond a pszihiáter? Mennyit jártok hozzá? Mióta tart ez a helyzet? Miket csinált a lányod? Mi vezetett ide? Mindenesetre ha beadod akkor is biztosítsd arról hogy mellette állsz.b
3/5 anonim válasza:
Nekünk hasonló a 16 éves fiammal, drogelvonóra kötelezte a gyámhivatal. Mindent megtettünk, mindenhová elvittük, próbáltunk segítséget kérni, stb... 5 hónapot volt bent, szintén zárt intézmény. Akkor nyugodt volt az életünk. Nemrég jött ki. Nem drogozik, de a viselkedése hasonló, mint a tiédnek és minden napom egy szenvedés, borzasztóan el vagyok keseredve...
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nem volt ilyenem, de fontos, hogy ne hibáztasd magad. Inkább használd ki az idődet feltöltődésre, felkészülésre, hogy majd nyugodtanban, bátrabban tudj küzdeni. A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!