Hogy éltétek meg/ dolgoztátok fel, hogy érintett az, hogy nem lehetett gyermeketek? Mert vagy kifutottatok a korból vagy egészségügyi probléma akadályozta meg.
Szia.
Én jelenleg 36 éves vagyok.
Férjemmel 4 éve vagyunk házasok,2 éve bizonyos tüneteim miatt vizsgálatra küldtek,ahol kiderült,cukorbeteg lettem. Ráadásul inzulint kell használjak. Azóta próbálkozunk,de nem sikerül. Ezt az évet adtuk még magunknak,ha nem jön a baba akkor feladjuk. Hisz a korom és az inzulin nem a legjobb lenne már babavárásra.
Reménykedem,néha feladom legbelül mondván oké hát majd lesz valami..aztán leül bennem a sose lesz gyerekem-unokám stb érzés,sírok félek stb.
Nem könnyű.
Engem nem érint de nővéremet igen. Ő már kifutott az idöből.
Berendezkedett egy másik életre, munka utazások barátok család négyesből áll. Jól érzi magát így már . Ha gyerekezni akar eljön az unokahugához .
Én 14 évesen tudtam meg, hogy semmi esélyem a vér szerinti gyerekre, mert egy genetikai rendellenesség miatt nem fejlődtek ki a petefészkeim, és a méhem is elég "csökevényes". Eltelt 16 év, azóta sem sikerült teljesen elfogadnom a helyzetet. Hasonló ürességet látok a jövőm helyén, mint te, így csak azzal tudok védekezni, hogy amennyire tudok, a jelenre koncentrálok (és a múlton rágódom :/), és a hétvégénél nem tervezek tovább (esetleg jövő évi nyaralásig, karácsonyig, stb.), és próbálok véletlenül sem a jövőre gondolni. Sokat segít még a terhes és kisgyerekes ismerősök követésének leállítása a Facebookon.
Szeretnék valami értelmes célt találni az életemnek, ha már a családalapítás nem lehet az, de egyelőre nem sikerült. Nem vágyom nagy karrierre, elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal, extra különleges-időigényes hobbim nincsen (írogatok a fióknak, de ennyi),a jótékonykodás-önkénteskedés nagyon nem az én világom; vagyis nincs semmi olyasmi, amit gyerek helyett, és nem mellette szeretnék csinálni. Szóval sodródom az árral minden-mindegy alapon.
Az örökbefogadást fontolgattam egy időben, böngészgettem az orokbe.hu-t, de rendesen elvette a kedvem. Házassági papír nélkül pláne nem látom értelmét belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!