Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhkaparás után (egészségügyi,...

Méhkaparás után (egészségügyi, polipkiszedés) kinek sikerült teherbeesnie? 2 hónapja volt, siker még nincs.

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben az orvosok 3 honap pihenot szoktak ajanlani, mig a meh regeneralodik. Mar csak azart is, mert a kaparas miatt elvekonyodott a meh fala, tehat ha meg is termekenyulne a petesejt (ha van peteeres), lehet, hogy nem tudna megtapadni. Vagy ha megis, veteleshez vezethet. En egyebkent 6 honapra estem teherbe egy mehen kivuli terhesseg utan. Most pedig 1 honapja vagyok tul egy vetelesen, ahol kozepidosen veszitettem el a babamat. Kerlek, vigyazz Magadra, a testedre, a lelkedre, hogy boldog kismama, majd edesanya lehess! Meg egy kis turelem, s johet a probalkozas. Minden jot kivanok!
2013. nov. 28. 00:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnálom, ami veled történt:( Én még nem voltam terhes, de elvetélni borzasztó lehet! Nekem nem mondták a pihenőt. Holnap megyek átjárhatóságira, be vagyok sz...rva:)) nagyon:)))
2013. nov. 28. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Drukkolok Neked, remelem, minden rendben lesz! Ird meg az eredmenyt!
2013. nov. 29. 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Túlvagyok rajta, abszolut nem fájt, igaz előtte bekaptam egy nospát CATAFLAmmal:)))Hatottak, de a dokim is ügyes volt.Minden ok, a bal vezető kis késéssel, de átfolyt, doki szerint rendben van minden. Nehezen tudom elhinni, h ezek után teherbe eshetek, de reménykedem:) A doki nem mondta, mikor menjek hozzá, tanácstalan is lettem. Na, mindegy, most nyugalom, aztán türelem, mondjuk a tavaszig:)Ti hány évesek vagytok, van már gyereked? Mi volt a vetélésed oka? Próbálkoztok tovább?
2013. nov. 29. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!