Valakinek szedték ki a méhpolipjait kaparással? Van siker utána? Nekem holnap lesz ilyen akcióm, nem tudom, érdemes-e szenvednem.
Szia! Nyilván ért hozzá az orvos....
Nekem eü. kaparást csináltak, nem voltam terhes, csak felfrissítették a nyálkahártyám. Sokat bőgtem előtte, mert nem igazán akartam, de az óta tényleg jobb, addig 6mm volt csak, most 9 mm középidőben. Szóval szorítok!
Szia! Első vagyok. Bocsi, csak most olvastalak... örülök hogy túl vagy rajta! Akkor nem is mennék a részletekbe!
CSak annyi, hogy a következő mensidnél lehet hogy jönnek majd elég gusztustalan alvadékok, akkor ne ijedj meg, csak azért lesz mert ha most fekszel, akkor a vér nem tud kijönni (nekem loop conisatiom is volt, 2 hétig feküdtem). Aztán a méhszáj összeszűkül, és legközelebb akkor tud ez távozni, amikor a mensivel amúgy is vérzel, és megnyílik kissé a méhszáj.
Egyébként altatásban tágítottak, de én jobban örültem volna a másik verziónak, az azért a méhszájamnak kíméletesebb lett volna.
Sziasztok. Biztos, hogy kaparassal tavolitottak el a polypot? Nekem hysteroscopiasan csinaltak ami azt jelenti, hogy egy kis kamera es fogo segitsegevel ugymond lehuzzak a nyalkahartyarol igy csokkentve a kaparassal jaro serulesi eselyeket.
Dokim mondta, hogy kaparast mar nem vegeznek ehhez, ha a polyp merete meg nem tul nagy szoval ugy 2cm alatti.
Durvabb kaparasnal hegesedes is lehetseges amit csokkenti a kesobbi teherbeeses lehetoseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!