Amway üzlet szerintetek érdemes beleszállni? Mit tudtok róla? Érdemes vele foglalkozni?
Nem kell hozzá jós tehetség hogy tudja valaki, ebből nem fogsz profitálni. Max. belőled fognak profitálni a "barátaid", bár inkább csak az ő "szponzoraik.
Azért élnek belőle "sokan"(értsd, a tulajok, akik egyébként nincsenek sokan), mert el tudták hitetni sokakkal, hogy majd ők is sikeresek lesznek, és ezzel kb. ingyen munkára vették rá szerencsétleneket, akik családi, baráti, és egyéb körökben szórták ki a méregdrága vackokat.
Borítékolható MLM-es propagandaválaszok:
Ne hallgass kívülállókra, mert ők csak rosszat akarnak neked, egyébként is tudatlanok.
Ne internetről tájékozódj, (mert onnan meg tudod az igazat)*jav. mert oda bárki összehordhatja a hazugságait, ami egyébként sem úgy volt, majd ha már beszerveztek megmondják neked a tutit.
Próbáld ki a termékeket, (mert mi ezzel keresünk)*jav. és ez alapján dönts, mert így majd érzed milyen jók, és őszintén tudod majd őket "ajánlani" a barátaidnak. Mert ugye ha már anyagilag érdekelt vagy a fogyasztásukban, az attól még "ajánlás", nem marketing.
Mindenre visszavásárlási garancia van, úgyhogy semmit sem veszíthetünk*jav. veszíthetsz, Főleg arra, amiről nyugtát sem kapsz, amit meg már beszedtél elhasználtál, azt már ba...
Valamit biztos kifelejtettem, de majd nyomatják.
Az üveggömböm azt mondja, hogy ha belevágsz, akkor magányosan, barátok és ismerősök nélkül fogsz meghalni, mert megutáltatod magad a környezeteddel, hogy folyton olyan cuccokat akarsz rájuk tukmálni jó drágán, amire nincs is szükségük...
Amúgy MLM-be csak akkor érdemes beszállni, ha te alapítod és találsz elég balfácánt, akik hálózatot építenek alád. De már ez is egyre nehezebb, mivel több száz ilyen MLM-es hülyeség van az országban és mindenkinek a tökén jön már ki.
Nem ismerem az Amwayt, de nem olyan ördögtől való a téma, mármint az mlm.
A legjobb, ha megismered a terméket, h van e rá igény illetve a rendszert, miért mit fizetnek.
Sok olyan van, h eladhatatlan a termék és nem is fizet jól.
Ahol én vagyok ott elég korrekt a termék, korrekt a fizetés, 30 ezret kellett előre befizetni és mivel van főállásom+diák is vagyok így járulékot se kell fizetnem, szal belevágtam.
Másodállásnak tökéletes, múlthónapban kihoztam belőle 120-at, most mondjuk nem lesz annyi, de nem is mentem utána annyira.
Majd nyáron, akkor jobb lesz;)
Az Amway termékekre 90 napos pénzvisszafizetési garancia van, és minden esetben adnak róla számlát.
Tehát van 3 hónapod, hogy kipróbáld ha nem tetszik visszaviszed ami megmaradt vagy akár az üres dobozt és visszakapod a pénzedet. Kockázat nincs benne.
De ha te inkább annak hiszel akinek semmi köze az amwayhez meg az mlmhez sem, akkor ki se próbáld.
Mint minden üzletet lehet jól, és lehet rosszul csinálni.
Lehet tisztességesen, és tisztességtelenül. Ha nem hiszel az MLM -be, akkor csak használd a termékeket, és rá jösz, hogy jó érték arány van, ráadást házhoz szállítják.Nincs kötelező váaásrlás!
Persze ha sokat akarsz keresni, nyílván forgalmat kell bonyolítanod, és csapatot építeni. A Te céljaid megvalósítása csak rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!