Hogyan hozhatok létre egy bankot? Mi kell hozzá? Mekkora tőkével kell rendelkeznem? Érdemes csinálnom bankot ha vannak jó ötleteim?
Ú, ezt nem lehet komment nélkül megállni!
Drágaság! Ha annyi pénzed lenne, hogy lehetne esélyed nyitni egy bankot, akkor nem tennél fel ilyen buta kérdést!
Ha annyi pénzed lenne, akkor nem ezt az oldalt olvasgatnád, hanem nagy fejesekkel hajtóvadászaton lennél, vagy Malibun esetleg Las vegasban múlatnád az időt csinos csajok keblei között!
Akinek meg annyi pénze van, hogy nyithat, az inkább titkolja! A mai világban általában annak van sok pénze, aki "sír", hogy "rosszul megy a vállalkozás".
Nem tudom milyen iskolád van, de a kérdésed alapján ítélve biztos nem megfelelő egy bank nyitásához!
Szerintem kezdd egy kisebb volumenű dologgal. Például nyiss egy újságost. Ha az jól megy, add el és vágj bele egy nagyobba. Aztán így tovább. Ha megbirkózol egy -bármilyen- vállalkozással, ahol már van 5-6 alkalmazottad és 3 év után is nyereséges a cég, akkor léphetsz megint tovább. Itt is a létra aljáról kell kezdened, (mint sok más embernek) főleg ha még közel sem olyan iskolád van, mint ami ahhoz kéne! Bár kétlem, hogy lenne diplomád...
Vagy van??
Üdv,
Jújj de durva a kommented... csak most olvastam el!
Szerintem te még életedben nem vettél fel hitelt Magyarországon! Van lakásod, vagy autód? Hitelre vetted?
Ahhoz, hogy kapj akár csak pár millió forint hitelt, elkérik még a 'halotti bizonyítványodat' is, hogy igazold: nem dobod fel a bakancsot a hitel törlesztés lejárta előtt és akkor is tudod fedezni a részleteket, ha nem lesz munkád!
Ember, ez szerintem egy unatkozó, kamu kérdés volt, mert nem lehetsz ilyen bugyuta, hogy valóban ilyen foglalkoztasson és szánj arra időt és figyelmet, hogy ezt feltedd itt. Ahelyett, hogy a haverokkal, barátokkal, csajokkal lógnál... milyen pihent agynak kell lenni, hogy ilyen foglalkoztasson valakit...!!
MEgáll az eszem! inkább mennél dolgozni... egyszer csak összejönne rá a pénz... úgy pár 100 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!