MI nagyon szerencsések vagyunk. 3 tervezett gyerekünk van, és mind az első hónapban összejött, amikor azt mondtuk, hogy most már akár jöhet is.
A harmadikat már úgy terveztük, hogy melyik hónapban szülessen, hogy a legpraktikusabb a nyár meg az ovi meg a munka szempontjából.
Sok baráti házaspár van a környezetünkben, akik hosszú évek óta várakoznak. Nagyon átérzem és szurkolok nekik!
Nekünk a gyógyszer abbahagyása után sikerült.egyszer megjött másodjára nem.tehát a 2.hónapban összejött.
24hkm
Talán 3-4 hónap után. Valamiért úgy álltunk neki, hogy végül is jöhet, de ugyan miért sikerülne elsőre. Különösebben nem is foglalkoztunk vele, max konstatáltam, hogy megjött, most nem sikerült.
Augusztusban kitaláltam, hogy legalább azt nézzük meg, hogy van-e peteérésem. Ha esetleg xarul működök, akkor meg ne p.csöljünk, menjünk dokihoz - illetve a férjem már be volt készítve spermavizsgálatra.
Vettem ovulációs tesztet, meg letötlöttem egy alkalmazást a telefonomra. Augusztust feljegyeztem, ovuláció belőve. Erre szeptemberben nem jött meg.
Előny, hogy alaposan dokumentáltan estem teherbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!