Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi ideig próbálkoztatok...

Mennyi ideig próbálkoztatok mire sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
7 hónap után jött össze.
2013. nov. 7. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

MI nagyon szerencsések vagyunk. 3 tervezett gyerekünk van, és mind az első hónapban összejött, amikor azt mondtuk, hogy most már akár jöhet is.

A harmadikat már úgy terveztük, hogy melyik hónapban szülessen, hogy a legpraktikusabb a nyár meg az ovi meg a munka szempontjából.

Sok baráti házaspár van a környezetünkben, akik hosszú évek óta várakoznak. Nagyon átérzem és szurkolok nekik!

2013. nov. 7. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekünk a gyógyszer abbahagyása után sikerült.egyszer megjött másodjára nem.tehát a 2.hónapban összejött.

24hkm

2013. nov. 7. 19:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi 1,5-2 éve próbálkozunk... Egyenlőre sikertelenül.
2013. nov. 7. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
5 év után most vagyok 14 hetes. Két vetélésem volt.
2013. nov. 7. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
mi több mint 4 éve várjuk, sajnos eddig sikertelenül.
2013. nov. 7. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Elsőre összejött, szerencsések vagyunk!
2013. nov. 7. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Talán 3-4 hónap után. Valamiért úgy álltunk neki, hogy végül is jöhet, de ugyan miért sikerülne elsőre. Különösebben nem is foglalkoztunk vele, max konstatáltam, hogy megjött, most nem sikerült.

Augusztusban kitaláltam, hogy legalább azt nézzük meg, hogy van-e peteérésem. Ha esetleg xarul működök, akkor meg ne p.csöljünk, menjünk dokihoz - illetve a férjem már be volt készítve spermavizsgálatra.

Vettem ovulációs tesztet, meg letötlöttem egy alkalmazást a telefonomra. Augusztust feljegyeztem, ovuláció belőve. Erre szeptemberben nem jött meg.

Előny, hogy alaposan dokumentáltan estem teherbe :)

2013. nov. 7. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapja sikertelenül próbálkozunk. Olyan érdekes amúgy, azt vettem észre hogy két véglet van, az 1-2 hónapon belül és a több év. Sajnos szerintem a duma az "1 éven belül normális"-ról egy nagy hülyeség, ha nem jön össze 2-3 hónapon belül, akkor ott vmi probléma van. Ha pedig esetleg 7-8 hón belül mégis összejön, akkor volt ugyan gond, de nem olyan vészes, és abban a hónapban véletlenül jók lettek a körülmények...
2013. nov. 8. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi 2012 augusztusban elterveztük, hogy jöhetne a baba. Október 16-án voltam az első vizsgálaton ott 8 hetes volt a baba. Biztos rossz lehet azoknak akiknek sokat kell várni, de én szurkolok nekik/nektek, hogy sikerüljön.
2013. nov. 9. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!