Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit csináljak, hogy megnyugodjak?

Mit csináljak, hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Mindig rendszertelenül menstruáltam.Pár hónapja kiderült, hogy PCOS-s vagyok, tartom a 3-as kezelést. Azóta folyton azon idegeskedek és sirok, hogy nem lehet majd gyerekem. Még csak 21 éves vagyok de mindenképp szeretnék majd babát a közel jövöben.

2013. nov. 1. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Sorstársak vagyunk, én is 21 évesen tudtam meg, hogy hormonproblémákkal küzdök, ezért nem akar jönni a baba (mi el is kezdtünk próbálkozni, a fogamzásgátló abbahagyása után derült ki). Azóta eltelt 1 év, baba még nincs, de az értékeim már javulnak. Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy szerencse, hogy ennyire fiatalon kiderült, így van idő kivárni a kezelés hatását, nem ketyeg a biológiai óra :) Ráadásul egy fiatal szervezet sokkal jobban reagál a kezelésre is!
2013. nov. 1. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az idegeség rosszat tesz a teherbe esési esélyeknek is. Próbálj arra fókuszálni, amit a kedves 1-es leírt, nagyon jól látja a helyzetet. És bízz, és higgy! Hidd, hogy igenis sikerülni fog, amikor eljön az ideje. Ha nem hiszel benne, és stresszelsz a dolgon, akkor nem fog menni. :( Az agykontroll egy használható csoda, alkalmazd!
2013. nov. 1. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem is kiborított, amikor megtudtam (kezelés után első hónapban megfogant a kisfiúnk, szóval ne aggódj!)

Ha erőt szeretnél meríteni, ajánlom a babamozikat! :)

Sokaknak sikerült már, neked is fog! :) Balra lent, rögtön a főoldalon 'Eredmények' alatt :)))

[link]

2013. nov. 1. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!! Biztos sikerülni fog majd!! Fiatal vagy, ne legyél szomorú!! Ha gondolod egyél mellé méhpempőt, én nagyon sok jót hallottam róla!! :)
2013. nov. 2. 09:40
 5/5 anonim válasza:
Nyugodság van lányok! Ez nem egy végleges állapot, és ha sikerül tartani az orvosi utasításokat, akkor biztosan meggyógyultok! Utána meg már jöhet a baba! Nekem is pcos-em van, és igaz, még nem tervezek gyereket, nincs is kivel, de sosem gondolok arra, hogy meddő leszek még évek múlva is! Mindig arról fantáziálok, hogy majd lesz két szép gyerekem! Fel a fejjel! :)
2013. nov. 2. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!