Papné kérdése:
Mit tegyek, hogy minnél hamarabb megnyugodjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segiteni.9napja késik a menstruációm.2tesztet csináltam és mind a 2 negatív lett. Nem tudok dönteni, hogy érdemes-e elmenni dokihoz vagy még túl korán van. Kérlek írjatok minnél hamarabb!2012. nov. 11. 20:30
1/6 anonim válasza:
Ha 9 napja késik, akkor ki kéne mutatnia bármilyen tesztnek.
Szerintem holnap menj el orvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Clearblue-t és Gravi-Hcg-t használtam.Egyiket hétfőn a másikat pedig szombaton.( reggeli első vizeletből )
2012. nov. 11. 21:38
4/6 anonim válasza:
én még sose mentem azért dokihoz mert késett a mensim. miért akarsz menni??? sok mindentől késhet, pl stressz, erős fogyás...
5/6 anonim válasza:
Szerintem várj még 3 napot, csinálj egy tesztet, és utána mehetsz orvoshoz, akkor már látnia kell a petezsákot, benne az embrió kezdeménnyel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tanácsokat. Hát én is úgy döntöttem,hogy várok még pár napot és megismételem a tesztet.Jövőhét kedden pedig irány a doki.Erre a megoldásra jutottam.
Kicsit ideges és feszült vagyok már emiatt. De elkapkodni sm szeretném az orvosi vizsgálatot.
2012. nov. 12. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!