Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a babám nem mozog pl egész...

Ha a babám nem mozog pl egész délelőtt én felrázom, hogy megnyugodjak hogy nincs baja?

Figyelt kérdés
De nem teszem ezzel ki a kis idegeit feszültségnek hogy felrázom ha ő meg nyugodtam alszik? önzőnek érzem magam emiatt.....hogy úgymond zaklatom feleslegesen h én megnyugodjak...
2013. máj. 20. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is "szoktak" csinálni, természetesen nagyon óvatosan:) épp hogy megmozgatom, mintha egy nagyot nevetnék.

A dokim azt mondta, hogy nem probléma, de ha lehet azért ne túl sűrűn:)

Amióta megvan a szívhangfigyelőm azóta inkább azt használom, ha izgulok:)

21+3hkm

2013. máj. 20. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
értem, nekem nincs szívhangfigyelőm ma meg tegnap csináltam még ezt.... de már bánom....meg nem durván csak finoman de felkelt....
2013. máj. 20. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A 30 het alatt nem mervado a baba mozgasa mert a baba kicsi es neha ugy fekszik hogy nem erzed.

30 het felett kialakul egy patron ha ez valtozik akkor kell az orvost felkeresni.

2013. máj. 20. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
értelek de nekem eddig 4 hete mindennap nyomta a mocorgást mint egy kis boxoló, és tegnap óta lustább... ezért beparáztam tudom hogy vannak lustább napok is. De én ilyen f.sz anyuka vagyok aki beparál mindenen... :-((((
2013. máj. 20. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon lusta ma.Szinte nem is èrzem ès èn is parázom mindentől!!! Lehet a front miatt lustábbak!! 24hkm
2013. máj. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!