Ha a babám nem mozog pl egész délelőtt én felrázom, hogy megnyugodjak hogy nincs baja?
Figyelt kérdés
De nem teszem ezzel ki a kis idegeit feszültségnek hogy felrázom ha ő meg nyugodtam alszik? önzőnek érzem magam emiatt.....hogy úgymond zaklatom feleslegesen h én megnyugodjak...2013. máj. 20. 19:19
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is "szoktak" csinálni, természetesen nagyon óvatosan:) épp hogy megmozgatom, mintha egy nagyot nevetnék.
A dokim azt mondta, hogy nem probléma, de ha lehet azért ne túl sűrűn:)
Amióta megvan a szívhangfigyelőm azóta inkább azt használom, ha izgulok:)
21+3hkm
2/5 A kérdező kommentje:
értem, nekem nincs szívhangfigyelőm ma meg tegnap csináltam még ezt.... de már bánom....meg nem durván csak finoman de felkelt....
2013. máj. 20. 19:39
3/5 anonim válasza:
A 30 het alatt nem mervado a baba mozgasa mert a baba kicsi es neha ugy fekszik hogy nem erzed.
30 het felett kialakul egy patron ha ez valtozik akkor kell az orvost felkeresni.
4/5 A kérdező kommentje:
értelek de nekem eddig 4 hete mindennap nyomta a mocorgást mint egy kis boxoló, és tegnap óta lustább... ezért beparáztam tudom hogy vannak lustább napok is. De én ilyen f.sz anyuka vagyok aki beparál mindenen... :-((((
2013. máj. 20. 19:44
5/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon lusta ma.Szinte nem is èrzem ès èn is parázom mindentől!!! Lehet a front miatt lustábbak!! 24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!