Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy éltétek meg/ dolgoztátok...

Hogy éltétek meg/ dolgoztátok fel, hogy érintett az, hogy nem lehetett gyermeketek? Mert vagy kifutottatok a korból vagy egészségügyi probléma akadályozta meg.

Figyelt kérdés
Nekem a kettő együtt jött össze. Pont az utolsó pillanatban közbeszólt egy betegség ami miatt már nem lehetett. Annyira nem zavar, hogy nem jött össze. De ha a jövőbe tekintek akor egy végeláthatatlan nagy falat látok ami elzárja a jövőképem. Nincs ott semmi csak egy nagy üresség. :(

2020. jún. 17. 19:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9, hogy megosztottad.
2020. jún. 18. 09:36
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Kedves4es válaszoló. Attól,mert cukorbeteg lettél, még egészséges szép gyermeked születhet. Olvass utána, szerintem nálad más gond van.
2020. jún. 18. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Kérdező! Nem kötözködni akaro, de tényleg érdekel: ha egy örökbe fogadott gyereket azért nem tudtál vállalni, mert egyedül lennél vele, 0 segtséggel, akkor a saját gyermekkel mi lett volna más? Akkor lenne segítség? Nem lennél egyedül?

A kérdésre válaszolva: nem tudom, hogyan lehetne ezt feldolgozni és bele sem merek gondolni. Valószínűleg sosem múlik el a vágy, maximum csitul és egyre ritkábban tör rá az emberre. Mint mikor meghal egy szeretted, egyre kevéséb fog fájni és megtanulsz együtt élni a hiánnyal.

2020. jún. 18. 11:27
 14/20 A kérdező kommentje:

A saját gyerekkek mi lenne a különbség? Pl lenne egy apja. :D Ha szerencsénk van nagyszülei, unokatestvérei. Egy család akikre számíthat rajtam kívül.

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor miért válaszolsz? Bennem semmilyen vágy nincs ezt is leírtam de odaig sem jutottál el, hogy a kérdést értelmezd. Sajnis csak kötözködni akarsz. :( kérlek ne itt tedd.

12. Kérlek ne vond kétségbe korabbi válaszolók kijelentéseit és ne tegyél okoskodó megjegyzéseket miközben a kérdeshez semmilyen szinten nem kapcsolódik a válaszod. Erre itt nincs szükség. Menj mashova ha unatkozol.

2020. jún. 18. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Most töltöttem a 48-at és sajnos nekem sincs komoly kapcsolatom, nincs gyerekem és mit szépítsek, édesanyámnál lakom. (Természetesen a költségeink nagyját én állom, de a lakás nem az enyém.) Kb. 10 éve engedtem el a gyerektémát, és azóta már nem jut minden nap eszembe... Ebben a 10 évben tudom, hülyén hangzik, kialakítottam egy olyan életstílust, ami egy huszonévesre jellemző, a kötelező marhaságokat leszámítva. Úgy értem, hogy nem éretlen huszonévesként viselkedem/öltözködöm közel 50 évesen, hanem:

-adok a külsömre

-sokat edzek, rendszeresen járok kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz

-odafigyelek az egészségemre: nem gond eljutnom a szűrővizsgálatokra, fogorvoshoz is rendszeresen járok

-"gyakran" randizom (gyerekes házaspárokhoz képest), ilyenkor jöhet a mozi, színház, borkóstolás, kisebb utazások stb.

-szoros kapcsolatot ápolok a rokonaimmal és a (főleg gyerekes) barátaimmal (azzal a kevéssel, akik nem piszkálnak a gyerekvállalással)

-a karrierem olyan, amilyen, szerintem erre is lehet építeni, én nem ebbe az irányba mentem, de még bármit hozhat az élet

El kellett gyászolnom a gyerekezés, unokázás gondolatát, ez évekig eltartott. De meg kellett tanulnom, hogy maga az élet, a saját életem is annyi boldogságot, nevetést tud adni, ami segít tovább haladni.

2020. jún. 18. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok. Tudom, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, sajna érdemben nemtudok hozzászólni, csak figyelgetek, ki hogyan dolgozza ezt fel. Le a kalappal előttetek.

Viszont nem okoskodni akartam, csak segíteni, énis inzulinos cukorbeteg vagyok ezért állítom biztosra, csak segíteni akartam, hátha más lehet a gond :(

2020. jún. 21. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Anyukám barátnőjének nem lett. Évei mentek el olyan férfi mellett, aki végül inkább lelépett, a gyerek nem sikerülz. Ekkor már 30 felett volt.Közben kiderült, hogy meddő. Kereste az új párját, végül 50 felett találta meg a férjét. Elfogadta, hogy nincs gyereke, neki "más út" adatott. Utazik, sportol, kis bio gazdálkodásba kezdett. Azt mondja így már teljesnek érzi az életét. A férje előző házasságából van 3 felnőtt gyerek. Most várják az első unokát. Úgyhogy a család is megvan. A vívódásait végigkísérte anya, úgyhogy voltak nehéz időszakok amig sikerült elfogadnia
2020. jún. 29. 07:51
 18/20 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, vegyél egy mély levegőt. Tömény keserűség tombol benned, és eddig minden jó szándékú válaszolónak nekiugrottál.
2020. júl. 30. 18:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen? Mert nem akarok örökbefogadni egyedülállóként? Ez a kerdés ráadásul elég régi, szóval kicsit lemaradtál.
2020. júl. 30. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
46%

Az én válaszomat sokak lepontozzák majd utólag okos az ember Enis úgy vagyok vele

Volt egy abortuszom fiatalon És azóta Bar látszólag minden rendben nem sikerült a baby most meg már Enis a határán vagyok korban amit még bevállalnèk.

Örökbe fogadni nem szeretnék én sem, család sem támogatná.

2020. aug. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!