Édesanyák! Hogyan dolgoztátok fel, hogy a gyermeketek öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:15
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem sokan vannak itt, akiknek öngyilkos lett a gyereke.
3/21 anonim válasza:
Nem tudnám,lehetetlen.Mennék utána................ááááá,bele gondolni sem merek.
4/21 anonim válasza:
azt hogy lehet feldolgozni,hogy hogyan juthat idáig egy gyermek,hogy erre képes..
5/21 anonim válasza:
Ismerek egy nőt, akinek a fia 4 éve öngyilkos lett, azóta feketében jár, folyamatosan depressziós, rosszkedvű. Azóta nevetni sem látták!
6/21 anonim válasza:
Nálunk pont a héten lett egy gimis csaj öngyilkos. Elég szomorú. Nem tudom elképzelni mit élhetnek át a szülei. :(((
7/21 anonim válasza:
Nekem anya azt mondta ha bajom lenne akkor addig inna amig belenem halna
9/21 anonim válasza:
Az a gyanúm, hogy te egy kamasz vagy, aki ezzel akar "bosszút állni" szegény szülein.
10/21 anonim válasza:
utána mennék. volt egy ismerősöm, akinek a 12 éves kislányát 3 éve elütötte egy teherautó. amikor beszéltünk később, nem mutatott semmi fájdalmat, színesben járt és azt mesélte, hogy milyen jó lesz, ha megszületik az "új" gyereke. azt hiszem, ez azért durva. nekem 3 éves a fiam, de ha velünk történne ilyen, biztos nem azon törném a fejem, hogy hogy kéne másik gyereket csinálni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!