Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyák! Hogyan dolgoztátok...

Édesanyák! Hogyan dolgoztátok fel, hogy a gyermeketek öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy utána mennék. És ha van másik gyereked mellette?
2010. márc. 6. 23:14
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ha egy gyerek eljut odaig hogy ongyilkos legyen, akkor nyugodtan utanamehetnek a szulei is, mert hagytak, hogy idaig fajuljon a helyzet.

Normalis esetben a gyerek es a szulok kozott feltetlen szeretet kell hogy legyen, es ha ez megvan akkor a szulok tisztaban vannak a gyerek erzeseivel, gondolataival.

2010. márc. 7. 03:55
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

A barátnőm bátyja öngyilkos lett.

Az egészcsalád fellélegzett.

A bátyó az egész családot kiidegelte,követelőzött,balhézott,verte a testvéreit.

Ja és a többi 4 tesója tök normális.Tehát nem a szülők sara volt amit művelt.Egyszerűen vannak nemnormális emberek.Nem véletlenül lett ömgyilkos.

2010. márc. 7. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

12:24-nek

Valószínűleg nem véletlen volt a bátyó agresszív és nem véletlen viselkedett úgy ahogy,valami mentális betegsége lehetett vszínű és akkor felmerül megintcsak a szülők és hozzátartozók felelőssége,hogy miért nem kezeltették...!

2010. márc. 7. 13:10
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk,mert a pszichiátrián max 3 hétig tartották bent,aztán hazaküldték.A gyógyszereit vagy szedte vagy nem.

Egyébként meg beígérte az anyjának,ha még egyszer szól a dokinak,kinyírja az egész családot...

2010. márc. 7. 13:14
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Miért van mindneki lepontozva???A kérdezőnek nem tetszettek a vélemények!

Én irtam azt hogy anya nekem azt mondta ha bajom lenne utánnam jönne ebbe mi a rossz??

2010. márc. 8. 15:46
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

engem is lepontozott a sok barom, mert nem tetszik, hogy valakinek alig 1 éve hal meg a kislánya és gyorsan beújít még egy gyereket, miközben semmi bánat nem látszik rajta. végülis, ha öngyilkos lesz a gyerekünk vagy meghal balesetben, akkor vidámnak kell lennünk, semmi okunk a szomorkodásra. itt látszik meg,hogy hányan vállalnak csak szórakozásból gyereket:)

22:30

2010. márc. 8. 17:48
 18/21 A kérdező kommentje:

"Miért van mindneki lepontozva???A kérdezőnek nem tetszettek a vélemények!"

Igen, nyílván. Szándékosan nem válaszoltam egy kérdésre sem, még a beszólogatásra sem, pontozni pedig pláne nem pontoztam. Nem éreztem úgy, hogy itt van a helye, vagy hogy ez olyan téma, ahol az én személyem lenne a legfontosabb...

2010. márc. 9. 20:05
 19/21 anonim válasza:
89%
ÉS AZ APÁK ITT SE SZÁMÍTANAK?????????????????? F*sz kivan.....13/L
2010. jún. 17. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
46%

erre hadd ne mondjak semmit

az apák szoktak elmenni egy másik nőért, az apák hagyják ott a csládot, az apák rosszabbak mint az anyák.

persze nem mind1ik. de kivétel erositia szabélyt

2010. aug. 14. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!