Édesanyák! Hogyan dolgoztátok fel, hogy a gyermeketek öngyilkos lett?
Szerintem ha egy gyerek eljut odaig hogy ongyilkos legyen, akkor nyugodtan utanamehetnek a szulei is, mert hagytak, hogy idaig fajuljon a helyzet.
Normalis esetben a gyerek es a szulok kozott feltetlen szeretet kell hogy legyen, es ha ez megvan akkor a szulok tisztaban vannak a gyerek erzeseivel, gondolataival.
A barátnőm bátyja öngyilkos lett.
Az egészcsalád fellélegzett.
A bátyó az egész családot kiidegelte,követelőzött,balhézott,verte a testvéreit.
Ja és a többi 4 tesója tök normális.Tehát nem a szülők sara volt amit művelt.Egyszerűen vannak nemnormális emberek.Nem véletlenül lett ömgyilkos.
12:24-nek
Valószínűleg nem véletlen volt a bátyó agresszív és nem véletlen viselkedett úgy ahogy,valami mentális betegsége lehetett vszínű és akkor felmerül megintcsak a szülők és hozzátartozók felelőssége,hogy miért nem kezeltették...!
Mondjuk,mert a pszichiátrián max 3 hétig tartották bent,aztán hazaküldték.A gyógyszereit vagy szedte vagy nem.
Egyébként meg beígérte az anyjának,ha még egyszer szól a dokinak,kinyírja az egész családot...
Miért van mindneki lepontozva???A kérdezőnek nem tetszettek a vélemények!
Én irtam azt hogy anya nekem azt mondta ha bajom lenne utánnam jönne ebbe mi a rossz??
engem is lepontozott a sok barom, mert nem tetszik, hogy valakinek alig 1 éve hal meg a kislánya és gyorsan beújít még egy gyereket, miközben semmi bánat nem látszik rajta. végülis, ha öngyilkos lesz a gyerekünk vagy meghal balesetben, akkor vidámnak kell lennünk, semmi okunk a szomorkodásra. itt látszik meg,hogy hányan vállalnak csak szórakozásból gyereket:)
22:30
"Miért van mindneki lepontozva???A kérdezőnek nem tetszettek a vélemények!"
Igen, nyílván. Szándékosan nem válaszoltam egy kérdésre sem, még a beszólogatásra sem, pontozni pedig pláne nem pontoztam. Nem éreztem úgy, hogy itt van a helye, vagy hogy ez olyan téma, ahol az én személyem lenne a legfontosabb...
erre hadd ne mondjak semmit
az apák szoktak elmenni egy másik nőért, az apák hagyják ott a csládot, az apák rosszabbak mint az anyák.
persze nem mind1ik. de kivétel erositia szabélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!