Mennyi időt kell várni a szakszolgálati vizsgálatra óvodás gyereknél?
Figyelt kérdés
okt. 5. 07:54
1/12 anonim válasza:
Szakszolgálat függő. Attól függ mekkora ott a szakember hiány (nálunk nagy :/ ).
Erre csak az adott intézmény tud válaszolni
2/12 anonim válasza:
Nincs külön szakszolgálat óvodásoknak, ugyanott vizsgálnak minden 18 alatti gyereket, úgyhogy az semmit se számít, hogy óvodás. Az általános leterheltségtől függ.
Nálunk jellemzően fél év az átfutás.
3/12 anonim válasza:
Ahogy az első is írja a szakszolgálattól függ. Nálunk külön van ember aki a csecsemőkkel és aki a nagyobbakkal foglalkozik. Én a csecsemővel 1 hónap alatt jutottam be.
4/12 anonim válasza:
Mi 6 hónapot vártunk, de hallottam olyat is, aki ugyanitt közel 1 évet.
5/12 anonim válasza:
Nálunk a májusban beadott óvodai kérelem szeptemberre eltűnt a rendszerben. Újra be kellett adni....
Az iskolásnak beadtuk augusztus végén, szeptemberben egyeztettünk, most kezdett október elején.
6/12 anonim válasza:
Annak idején hamar bekerültünk,majd onnan küldtek tovább Székesfehérvárra oda viszont egy évet vártunk, addigra viszont megoldódott a probléma és 2 hónap alatt megtanult folyékonyan mondatokban beszélni.
7/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hány éves, a 6 évesek (a beiskoláztatás miatt) általában hamarabb sorra kerülnek.
8/12 A kérdező kommentje:
6 lesz áprilisban
okt. 5. 11:42
9/12 anonim válasza:
Esetleg kicsit gyorsabb lehet a folyamat, ha az óvoda is jelzi a szakszolgálat felé az észrevételeit. Kérj az óvónőtől fogadóórát és kérd meg erre. Nekünk ezt ajánlotta az ovi, amikor már hónapok óta vártunk a szakszolgálat időpontjára.
10/12 anonim válasza:
Minket is behivtak,2,5 evesen h keves a 180 akarhany szo mondatokban, majd lesz torna,otthoni, azota 4,5 eves,azota is hivnak.:)))) sosem ertek el hozzank, 3 evesen behozta az oviban a lemaradast... mar ha volt egyaltalan, szerintem nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!