Túl eleven 5 éves gyerek?
Figyelme milyen? Pl oviban leül a foglalkozáshoz és végigcsinálja? Ha feladatot adsz neki, kitartó?
Nekem még az ADHD jutott eszembe.
A barátnőm fia is ilyen.
Ő már iskolás, ott nincs vele gond. De ha pl nálunk vannak, 2 mondatot nem lehet tőle beszélgetni, folyamatosan rá kell figyelni, folyamatosan produkálja magát, megállás nélkül csak mondja és mondja, és nézni kell, mit csinál. Semmi problémája nincs, szóval nem hiperaktív, vagy hasonló. Szimplán kriminális. :D
Fiam 5 éves, ugyannez volt amíg nem vittük sportra. Úszni tanul, focizik és korizik. Mindegyik heti 2 alkalom, 1 óra.
Na azóta tök átlagos energiájú, de ezen edzések után is kint vagyunk az udvaron még, vagy játszó téren. Bicajozik vagy fogócskázik a szomszeddal.
Eleven, ez van. Nekem heti 1 edzés elég, régen se voltam sportos, de mivel neki ez jó, ekkor nyugodt és kezelhető, hát addig emeltük a sport számát amíg el nem értük hogy levezeti az energiáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!