3,5 éves fiam túl eleven mit csináljak vele?
Ha lecseng ez a korona-szärság, és lesz rá lehetőség, vidd el kezdésként pl. egy TSMT-terapeutához, hogy megnézze. Ha szükségesnek látja, akkor a kezelésen kívül ő tovább is tud irányítani.
Amit NE csinálj:
- annyiban hagyod
- elhiszed, hogy nevelési hiba és miattad van
Számomra ez ADHD-gyanús, de nem vagyok szakember, csak érintett szülőként az elmúlt éveim "kacifántos" gyerekek és családjaik között teltek.
Csak azóta ilyen, amióta járvány van, vagy azelőtt is ilyen volt?
Óvodába járt már? Ha igen, ott hogyan viselkedett, mit mondtak róla?
Ismerős, én is nehezen bírok a 4 éves fiammal, amióta nincs ovi. Bár azért ennyire nem durva, de lényegesen több a dacolás, a szót nem fogadás, a csakazértis, mint amikor oviba járt. A lefárasztást meg könnyebb mondani, mint megtenni, ő pl tuti, hogy minden nap 2 napra elég energiával kel fel. Van hogy délután sem alszik már. És én még rohangálni sem tudok vele, mert 8 hónapos terhes vagyok. Mondtam is a páromnak, hogy bármilyen gázul is hangzik, ha ezt tudtam volna már tavaly ősz tájékán, akkor biztos napoljuk a kistesó-ügyet...folyamatosan menne, pörögne, én meg nem bírom, keményedik a hasam, stresszelek, fáj a hátam/derekam, ráadásul tatabányai vagyok, momentán még kórházunk sincs - azt sem tudom, hol fogok szülni, ha esetleg előbb beindul, vagy ha júni közepére sem nyit még ki a kórház.
Hálistennek lesz ez még sokkal rosszabb is, most még csak nappal nem tudok pihenni, nemsokára jó eséllyel majd éjszaka sem.
Jótanáccsal nem igazán tudok szolgálni, nekem is jól jönne pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!