Miért nem úgy foglalkoznak vele, mint a többivel? A kisfiunk 5 és fél éves ovis, eleven, de nagyon okos, de mégis. Folyt.
hát én biztos egyenesen ahhoz a személyhez fordulnék, aki foglalkozik vele az ilyen alkalmakkor, és udvariasan, de határozottan megkérdezném, hogy mi volt, hogy volt.
ha valami komoly magatartásprobléma van (szerinte) a gyerekemmel, ami csak így orvosolható, hogy eltávolítja a helyiségből, arról bakker naná, hogy tudni akarok!
és persze mondjon esetleg rá tanácsot is, mit tegyünk, a gyerek érdekében!
Ki küldi ki? Honnan tudod, hogy kiküldik?
Mert elég furcsa, ha az óvónő küldi ki és nap végén elmondja, hogy minden oké, nincs gond, de a foglalkozások feléről kikuldjuk.
Egyeébként ha annyira okos, akkor meg tudod vele beszélni, hogy drágakincsem, mások nem azert fizetnek be focira es szannak idot a delutani plusz programra, hogy egesz oran azt hallgassak, hogy a tanar bacsi teged fegyelmez.
Minden gyereknek joga van reszt venni az oran, de kotelessege normalisan viselkedni, szot fogadni a nevelonek. En egyetertek azzal, h aki nem tud egyutt dolgozni, jatszani a tobbiekkel, a nevelovel, azt kuldjek ki. Persze legyen valaki, aki ranez kozben, nehogy baj tortenjen. Regen is igy volt h aki nem birt magaval, azt kikuldtek, kiallitottak a jatekbol. Nagyon helyesen!
sziasztok!
A mi ovinkban is vannak külön foglalkozások, amiket mások tartanak, nem az ovonők!
Ilyen az angol, a logopédia, foci stb.!
Engem már azzal vár délutánonként a saját ovonőnk, h gond volt a gyerekkel és logopédián fegyelmezni kellett, mert nem figyelt oda és nem akarta csinálni a feladatokat! Tehát nem annyira durva a helyzet, h ki keljen küldeni, de mégis a logopédus jelzi az ovonő felé, ő meg továbbitja a szülőnek, h mi történt aznap a gyerekkel! Nekem ez lenne az evidens viselkedés, mivel nálunk a különórák délelőtt vannak, így esélyem sincs beszélni a logopédussal délután 4 kor már ott sincs az oviban!
Én ezt a részt nem értem, h akkor honnan tudod, h kiküldték, ha nem mondta senki? vagy a gyerek panaszkodott? Én ilyen esetben másnap megkérdezném az ovonőt, ha ő meg nem tud semmit, akkor kérnék elérhetőséget a különóravezetőjéhez!
Én inkább azt tartom gáznak, h kiküldik a gyereket, az ovonők meg azt mondják nap végén, h minden okés volt!
Ha meg nem tud tényleg viselkedni, gondolok itt arra, h zavarja hangoskodással az orát, eltereli a többiek figyelmét, vele kell a tanítónak foglalkozni, fegyelmezni kell stb., akkor tényleg kint a helye, úgy ahogy az előző válaszolók már leírták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!