Mit lehet tenni, ha a lányod/ fiad átveszi, vagy örökli a bántalmazó apja viselkedését temperamentumát és válás után most ő bántalmaz szavakkal?
Sajnálom, mert mégiscsak a gyerekem! És tudom nem volt jó hatással rá az apja. Amúgy sose bántott más gyerekeket, állatokat, de engem igen.
Évek óta lenézően beszél velem, “nyomorék kur.a ” nak nevez, betegnyugdíj előtt állok, es nem tudok milliókat kivágni az asztalra. Mindezt akkor ha kérdem hogy éhes e mert amúgy az ebéd megvan….
2 szer is előfordult, hogy rongált itthon ok nélkül, mert elfelejtettem pepsit venni, 3 poharat tört el, máskor meg odavágta a Buddha szobrom, amiről tudja hogy szamomra fontos!
Lányról van szó 20 év körüli.
Sokszor az az érzésem, hogy örökölte az apjától ezt a viselkedést mert sok mindent úgy tesz es mond mint az apja.
Eddigi életem másról sem szólt, csak toxikus emberektől való menekülésről, apámtól, volt férjemtől, most végre szabad vagyok, mar 12 éve.
Most a saját gyerekemmel kell leszámoljak?
Folytonosak a cirkuszok, gyerekkorában is mindennap órákat hisztizett és ordított, azt hittem kinövi
Egyszer bevallotta kiskorában hogy jön az ordítás és nem tudja megállítani
Ez most sincs másként!
Eddig tűrtem, mert nehéz időszakai voltak, de úgy érzem ezt a stílust senkinek nem tűröm már!
Miért tenném, nem ezt érdemlem!
Mindene megvan, szabadsága, pénze ami csak az övé, kedvenc kajái, semmittevés, mégis dühös!!!
Amikor éjjel jön buliból teszem magam hogy alszom, mert félek hogy belémköt!
Ti mit csináltatok hasonló helyzetben?
Azon szülők válasza érdekel, akik hasonló helyzetben vannak!
Nem végez egyetemet,akkor mi van?
Elkotródik a gyárba a szalag mellé vagy a gyorsétteremben majd hamburgert csinál.
Ahogy többen írták,ki kell dobni a francba.
Ha nem teszed,azt fogod megélni,hogy felszed valami kant és odaköltözteti,akkor neked harangoztak.
Már az első próbálkozásnál úgy vágtam volna szájon,hogy a fal adja a másikat és kotródott volna állami gondozásba,aztán ott pofazzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!