Vajon lehet a gyerekemnek valami diagnózisa?
Diagnózisa akkor lesz, ha elviszed szakemberhez. Ezt nem a gyik népének dolga eldönteni.
Érzékeled, hogy probléma van vele, utána kell járni.
Oviba azt mondja a tanito neni, hogy arany gyerek, latszik benne a huncutság de ennyi kell.
És ha öröklött? Ki lehet ezt valahogy belőle nevelni? Parom is nagyon rossz gyerek volt, és van egy fia aki szinten rossz gyerek volt- de gondoltam h a szulok válása, anyuka elhanyagoló nevelése miatt vágyott a figyelemre. Most 21 éves, járt pszichologushoz- aki megállapított nála hiperaktivitast, de nem szedte ra a gyógyszereket, mostmár ügyes gyerek, feltalálja magát, dolgozik, sokat besegít az apjanak, szóval jó irányba valtozott. De ha 21 évet kell várnom meg is örülök.
3- as, Miert szerinted mi gond van a szoptatassal?
Szerintem a sarkadra kellene állni végre, mert a fejedre nőtt.
Világosan meg kell húzni a határokat és nem veréssel vagy állandó üvöltözéssel, hanem higgadtan de erélyesen megmondani hogy ez a viselkedés, állandó üvöltés és hiszti nem érdekel, “anya ezt nem érti”.
3 éves már nem kisbaba, persze hogy dacol ami rendben is van, de mindennek van egy határa.
Nem hinném, hogy “diagnózisa” lenne, inkább te nem vagy elég határozott és nem jól reagálsz (ami valahol érthető, ha állandóan egyedül vagy rá)
Már csak vmi tipp kene hogy szoktassam le a cicirol. Eleinte az volt a tervem hogy spontán majd le fog szokni, de ezt kétlem. Nagy cicis, mondjuk ha oviban van gond nélkül el van cici nélkül, de ovi után és alvashoz is igényli. Arról nem is beszélve hogy éjjel 3 x általában kel, és csak cicivel alszik vissza. Mondom neki h nem éjjel már nincs cici, De akkor meg újra megy a visitas amit nem hagy abba 5 percen belül.
Félreértés ne essék mindennel jobban szeretem a gyerekem de már annyira elfaradtam, hogy naphosszat könyörögni kell neki mindenért.
Pfuuu valamit nagyon elba*táĺ...
Egy óvodás már ne lógjon az anyja mellén...kezdésnek erre találj megoldást mert gyomorforgató.
Utána meg neveld meg mert a fejetekre nőtt oltári módon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!